ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα beauty trends των 90s επιστρέφουν


19 Ιουνίου 2015

4abf659bc0d28803ce1a9e6cd7b7a52f-Copy.jpg

Τα 90's είναι μία από τις πιο αγαπημένες δεκαετίες των περισσότερων. Μία δεκαετία γεμάτη αντιθέσεις, με αθωότητα και επαναστατικότητα, Η μουσική έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις τάσεις της μόδας. Η rave, η brit pop και η grunge χαρακτήρισαν μία ολόκληρη γενιά όχι μόνο κοινωνικά, αλλά και στιλιστικά. Επίσης, ήταν η δεκαετία που είχε ανθίσει το modeling και όλες οι γυναίκες είχαν επηρεαστεί, ακολουθώντας τα beauty trends που λάνσαραν τα διάσημα της εποχής μοντέλα.

Η μόδα όπως είναι γνωστό κάνει κύκλους και το παλιό αγαπημένο beauty look των 90's επιστρέφει. Αν είστε λάτρεις της συγκεκριμένης δεκαετίας ακολουθείστε τα παρακάτω beauty trends, άφοβα και αποκτήστε super style.

Σήμα κατατεθέν της δεκαετίας ήταν τα μπορντό χείλη. Η συγκεκριμένη τάση επανήλθε δυναμικά. Διαλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και κρατήστε μία ισορροπία στο makeup, αφήνοντας πιο φυσικά τα μάτια. Από την άλλη αν θέλετε να δώσετε ένταση στα μάτια δοκιμάστε μία ανοιχτόχρωμη σκιά με λίγο glitter. Απαραίτητη προϋπόθεση να μην το παρακάνετε στην εφαρμογή της και να μη συνδυαστεί με έντονο lipstick.

Για το hairstyling που μπορείτε να επηρεαστείτε είναι τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά. Θεωρείται το απόλυτο beauty trend και δεν σας βάζει σε κόπο. Η πρώτη που λάνσαρε το look ήταν η Kate Moss και από τότε δεν '' έπεσε '' ποτέ από τη μόδα. Επίσης, άλλη μία επιλογή με 90' s επιρροή είναι οι πλεξούδες αριστερά και δεξιά στο κεφάλι. Ένα αρκετά εύκολο και στιλάτο hairlook που άνετα το εφαρμόζετε μόνες σας.

[gallery-458314]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.