ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κοραλί: το χρώμα που λατρεύει το καλοκαίρι


26 Ιουνίου 2015

coral_12.jpg

Το κοραλί είναι εντελώς ταυτισμένο με τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι κάθε χρόνο το απόλυτο trend και προϊόντα στον συγκεκριμένο τόνο δεν λείπουν από καμίας γυναίκας το νεσεσέρ. Ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμα. Το συναντάτε κυρίως σε lipstick. Ένα από τα πιο αγαπημένα των γυναικών που τις βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες σε κάθε τους εμφάνιση.

Η χρωματική του γκάμα είναι μεγάλη αφού ξεκινάει από το πορτοκαλί και μπορεί να φτάσει σε πιο μπεζ- σομόν αποχρώσεις. Επίσης, είναι μία καλή επιλογή για την χρωματική παλέτα του ρουζ σας. Δίνει στην επιδερμίδα την αίσθηση υγείας και φρεσκάδας. Κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, από το πρωί ως το βράδυ.

Ακολουθείστε ένα διακριτικό μακιγιάζ στην περιοχή των ματιών. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήστε μία nude σκιά ή μπεζ λίγο πιο σκούρα χρωματικά από τον τόνο της επιδερμίδας σας και απλώστε καφέ μάσκαρα στα βλέφαρα σας. Στη συνέχεια τονίστε τα ζυγωματικά σας με ρουζ στις αποχρώσεις του κοραλί και ολοκληρώστε με lipstick ή lipgloss στους ίδιους τόνους με το ρουζ. 

df9f4574e745babdab7a892a8f72b0ed

[gallery-460171]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.