ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να καλύψετε αποτελεσματικά το ανεπιθύμητο σπυράκι


20 Ιουλίου 2015

7cbb68c83686f879c8fd8b3ff4e2fe12-Copy.jpg

Δεν είναι λίγες οι φορές που το ενοχλητικό σπυράκι εμφανίζεται τις πιο ακατάλληλες στιγμές στο πρόσωπό σας και δεν σας αφήνει κανένα περιθώριο να το εξαφανίσετε. Αφού λοιπόν δεν μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, καλύψτε το αποτελεσματικά με τις σωστές κινήσεις και συνεχίστε με το υπόλοιπο makeup.

Βήματα:

  1. Πάρτε ένα πράσινο concealer κάλυψης. Τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα πάνω στο σπυράκι με ένα πινέλο για conceal και πιέστε με το δάχτυλό σας (τα χέρια σας πρέπει να είναι καθαρά για να μην μεταφέρετε μικρόβια στο σημείο όπου βρίσκεται ο σπυράκι).
  2. Απλώστε την ποσότητα περιμετρικά του σημείου όπου βρίσκεται το σπυράκι με το δάχτυλό σας.
  3. Έπειτα απλώστε καλά το concealer που χρησιμοποιείτε καθημερινά –προτιμήστε να έχει κοντινή απόχρωση με το foundation- με το ειδικό πινελάκι. Και αυτή τη φορά το concealer πρέπει να πάει όχι μόνο πάνω στο σπυράκι αλλά και γύρω από αυτό έτσι ώστε να μοιάζει φυσικό το αποτέλεσμα.
  4. Πάρτε ένα puff με λίγη πούδρα και πιέστε στο επίμαχο σημείο για να σταθεροποιήσετε. Καλό είναι η πούδρα να είναι σε μορφή σκόνης και διάφανη για να μην αλλοιώσει το χρωματικό αποτέλεσμα.

Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι υπάρχει.

[gallery-464508]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.