ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

2 makeup looks με shinny nude σκιά


17 Ιουλίου 2015

Αν ψάχνετε έναν γρήγορο τρόπο για να έχετε ένα φωτεινό eye makeup τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι να εφοδιαστείτε με μία σκιά σε nude απόχρωση με shimmer. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε με μία τέτοια σκιά είναι πολλοί και μπορούν να σας συνοδεύσουν από το πρωινό μέχρι και το βραδινό σας beauty look.

Για μία κλασσική σκιά σε σκόνη τότε η εφαρμογή είναι κάτι παραπάνω από εύκολη. Καλό είναι να εφαρμόσετε με ένα μαλακό πινέλο για σκιά σε όλο το καπάκι του ματιού αλλά και από το κόκκαλο μέχρι το φρύδι. Επιμείνετε στο καπάκι με ταμποναριστές κινήσεις. Αν δεν σας φαίνεται χρηστικό το πινέλο τότε χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε μία σκιά σε κρεμώδη υφή τότε το “στρώσιμο” της σκιάς θέλει λίγη προσοχή. Και εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό πινέλο για κρεμώδη σκιά ή τα δάχτυλά σας, αλλά πρέπει να προσέξετε με την ποσότητα αλλά και με το τόσο κάτω από τα φρύδια. Η υπερβολική ποσότητα είναι πιθανό να μην φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα makeup looks τα οποία μπορείτε να υποστηρίξετε με μία shinny-nude σκιά είναι:

[gallery-465047]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.