ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

The Age of Bronze: Μακιγιάζ στα χρώματα της terracotta


28 Ιουλίου 2015

55024e671559d_-_auty-ss2015-trends-bronze-skin-ralph-lauren-bks-a-rs15-1101-2.jpg

Οι bronze αποχρώσεις είναι συνυφασμένες με το καλοκαίρι και δεν μπορούν να λείπουν προτάσεις των πιο διάσημων makeup artists. Όπως είδαμε στα catwalks του Balmain και του Ralph Lauren το bronze look παραμένει “σχηματίζοντας” το πρόσωπο και τονίζοντας της γωνίες του σε μία πιο κομψή εκδοχή.

Με το δέρμα και αλλά και τα μαλλιά να παίρνουν μία χρυσαφιά απόχρωση, οι bronze αποχρώσεις είναι οι καλύτερη επιλογή για το καλοκαιρινό μακιγιάζ, δημιουργώντας ένα λαμπερό-sexy συνολικό αποτέλεσμα. Δώστε προσοχή στην ποσότητα της bronze απόχρωσης, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα.

Αν έχετε μαυρισμένο δέρμα στο σώμα σας κι όχι στο πρόσωπο (συμβαίνει αν χρησιμοποιείτε συχνά αντιηλιακό), τότε φροντίστε να υπάρχει ισορροπία. Πολλές γυναίκες το παρακάνουν με την terracotta με αποτέλεσμα να υπάρχει διαφορά μεταξύ προσώπου και σώματος. Αν πάλι σας αρέσει το έντονο ηλιοκαμένο μακιγιάζ, τότε περάστε ένα bronzer στο σώμα και καλύψτε λαιμό, ώμους και στήθος με terracotta –ανάλογα με το ντεκολτέ του outfit.

[gallery-467191]

Κατεβάστε το νέο, καλοκαιρινό τεύχος του HOPE εντελώς δωρεάν και ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ!

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.