ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το κόκκινο κραγιόν φοριέται και το καλοκαίρι


21 Αυγούστου 2015

f89752872694d626b0ac207e99b2ddec.jpg

Πλέον όλες έχουμε βρει την ιδανική κόκκινη απόχρωση για τα χείλη μας και αυτό το lipstick έχει γίνει για πολλές αγαπημένο και απαραίτητο. Πολλές φορές όμως, λόγω του πιο ανάλαφρου makeup που επιλέγουμε για το καλοκαίρι, αφήνουμε στην άκρη και το κόκκινο κραγιόν μας. Λάθος! Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να το φορέσουμε το καλοκαίρι, από το πρωί ως το βράδυ, αρκεί να το συνδυάσουμε σωστά και να είναι η μόνη “υπερβολή” στο συνολικό look.

Αρχικά, με το μαυρισμένο δέρμα, μία κόκκινη απόχρωση αρκεί για τα χείλη. Μπορείτε να αφήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο σχεδόν άβαφο.  Ίσως λίγο μάσκαρα και μία δόση terracotta στα ζυγωματικά. Έπειτα σκεφτείτε πόσο ταιριάζει το κόκκινο κραγιόν με την αγαπημένη σας μαρινιέρα σε φόρεμα ή μπλούζα; Ή ακόμα και με το mini floral φόρεμα για ένα retro style! Πάρτε το μαζί σας και στις διακοπές… Ένα πέρασμα στα χείλη κι είστε έτοιμες για ένα απολαυστικό cocktail!

[gallery-469118]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.