ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Make up στο λεπτό για τις πολυάσχολες


11 Αυγούστου 2015

c44623dfb6af505d6a4b199c91c6c4d0.jpg

Απλό, εύκολο και με λίγα προϊόντα. Το μακιγιάζ για τις πολυάσχολες γυναίκες και μαμάδες που θα τις βοηθήσει να είναι έτοιμες στην ώρα τους χωρίς εκπτώσεις στην εμφάνισή τους. Ένα natural makeup είναι εύκολο να το πετύχει κανείς και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαβάσετε τα παρακάτω βήματα και να βρείτε τις κατάλληλες αποχρώσεις στα προϊόντα που χρειάζεστε.

  • Περάστε καφέ μολύβι στη γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στο να είναι ίσια αφού στη συνέχεια θα καλυφθεί.
  • Απλώστε μία σκιά σε γήινη απόχρωση -ή καφέ για περισσότερη ένταση- σε όλο το καπάκι του πάνω βλεφάρου και τελειώστε με μερικές δόσεις από μαύρη μάσκαρα.
  • Περάστε bronze πούδρα σε όλο το πρόσωπο δίνοντας έμφαση στα ζυγωματικά και έπειτα στη νοητή κάθετη γραμμή που συνδέει το κέντρο του μετώπου, τη μύτη και το πηγούνι.
  • Για τα χείλη χρησιμοποιήστε ένα nude-pink lipstick ματ ή ενυδατικό ή για ακόμα πιο φυσικό αποτέλεσμα ένα απλό lip balm.
[gallery-470124]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.