ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Iconic eyebrows: Δώστε ένταση στα φρύδια


20 Αυγούστου 2015

eyebrows-1.jpg

Ομολογουμένως τα φρύδια είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του προσώπου και μπορούν να απογειώσουν ή και να καταστρέψουν το βλέμμα με το σωστό ή λάθος σχήμα τους. Αν και οι περισσότερες έχουμε ένα φυσικό σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό μας και χρειάζεται μόνο καθάρισμα, στην εφηβεία βάλαμε το χεράκι μας και το καταστρέψαμε. Και τώρα βλέπουμε το πλούσιο, ατίθασο φρύδι της νεαρής Cara Delevingne και σίγουρα σκεφτόμαστε: "Έτσι ήταν και το δικό μου φρύδι στα 16!".

Τώρα όμως τι κάνουμε; Διορθώνεται το λάθος; Φυσικά και διορθώνεται απλά χρειάζεται να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω και να εφοδιαστούμε με το κατάλληλο προϊόν που θα μας βοηθήσει να δώσουμε σχήμα και να τονίσουμε τα φρύδια μας. Καλό είναι πριν επιλέξουμε να ζητήσουμε τη βοήθεια ενός ειδικού, ο οποίος θα μας προτείνει το κατάλληλο σχήμα για το δικό μας πρόσωπο και φυσικά πως να τα βάφουμε μόνες μας χωρίς να έχουμε ένα υπερβολικό αποτέλεσμα.

[gallery-470146]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.