ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Red vs Nude lips: Η μάχη των χρωμάτων στη #NYFW


19 Σεπτεμβρίου 2015

Τα νεοϋορκέζικα catwalks έδειξαν τις δικές του προτάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016. Μαζί με τα ρούχα και τα χρώματα, οι σχεδιαστές έδωσαν το δικό τους στίγμα και στις τάσεις της ομορφιάς. Αυτό που παρατηρήσαμε ωστόσο και μας έκανε εντύπωση είναι η "μάχη" των χρωμάτων στα χείλη. Σε πολλά διάσημα shows το μακιγιάζ περιστρεφόταν γύρω από τα χείλη και η μάχη δόθηκε μεταξύ του κόκκινου και του nude χρώματος. Η πρόταση του Oscar de la Renta, της Victioria Beckham αλλά και πολλών ακόμα σχεδιαστών ήταν ένα καθαρό πρόσωπο με χείλη σε μα υφές που έπαιρναν αποχρώσεις nude ή κόκκινες. 

Επομένως οι τάσεις για το lipstick της επόμενης σεζόν έχει να κάνει με δύο χρώματα. Κόκκινες και γήινες αποχρώσεις ανάλογα με το ύφος που θέλετε να πετύχετε κάθε φορά. Και μην ξεχνάτε ότι η ένταση στο beauty look δίνεται μέσω του ματ αποτελέσματος που θα έχουν τα lipsticks του επόμενου καλοκαιριού.

[gallery-482923]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.