ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Eyebrow fall trends: Οι τάσεις από τους διάσημους makeup artists


1 Οκτωβρίου 2015

lanvin_baw1516_007.jpg

Ενώ φέτος το μακιγιάζ παίρνει τις πιο φυσικές του διαστάσεις, αυτό ου παραμένει την περσινή χρονιά είναι η έμφαση στα φρύδια. Κι αυτή τη σεζόν τα φρύδια έχουν πάχος και σχήμα, ενώ φαίνονται καλοχτενισμένα ή ατίθασα στην εσωτερική γωνία. Επομένως τα μολύβια φρυδιών και τα βουρτσάκια πρέπει να έχουν φέτος περίοπτη θέση στο νεσεσέρ.

Ξεκινώντας την περιποίηση των φρυδιών σας λοιπόν, καλό είναι να φροντίσετε να δώσετε προσοχή τα παρακάτω:

  • Τα πολύ έντονα βαμμένα φρύδια δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση. Αν τα φρύδια σας δεν είναι πυκνά από μόνα τους τότε πρέπει να βρείτε το κατάλληλο προϊόν που θα τα τονίσει χωρίς να τα κάνει να φαίνονται ψεύτικα.
  • Υπάρχουν διάφορα προϊόντα για τα φρύδια τα οποία πρέπει να ερευνήσετε πριν αγοράσετε κάποιο από αυτά. Μπορεί ένα μολύβι να σας καλύπτει, ενώ από τη άλλη μπορεί να χρειάζεστε ένα eyebrow gel που θα κάνει τα φρύδια σας να είναι καλοχτενισμένα.
  • Πολλές φορές το χρώμα των φρυδιών παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα φαίνονται. Αν βάφετε τα μαλλιά σας χρώμα αρκετά μακριά από το φυσικό σας τότε πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή στην απόχρωση των φρυδιών.
[gallery-488300]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.