ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 4 basic steps για να βάλετε σωστά το foundation


12 Νοεμβρίου 2015

marant_baw1516_005.jpg

Πόσες αναλύσεις έχουμε κάνει για το foundation, τη σωστή επιλογή και χρήση του; Καμία πληροφορία όμως δεν πάει χαμένη όταν πρόκειται για το βασικό εργαλείο του μακιγιάζ, αφού αυτό είναι η αρχή για ένα άψογο αποτέλεσμα. Επομένως η κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει καλά τον τρόπο όχι μόνο για να διαλέξει το σωστό foundation και την κατάλληλη απόχρωση αλλά και τον τρόπο για να το εφαρμόσει.

Step 1

Βρείτε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας. Αναζητήστε μεταξύ των ροζ και των κίτρινων χρωματισμών που κυκλοφορούν ποια είναι η κατάλληλη για εσάς και με τη βοήθεια της ειδικού καταλήξτε στη δικιά σας. Καλό είναι να της ζητήσετε να σας το εφαρμόσει έτσι ώστε να δείτε το συνολικό αποτέλεσμα.

Step 2

Βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία για την εφαρμογή του. Ένα πινέλο με φυσική τρίχα είναι εξαιρετικά βοηθητικό για να απλώσετε το foundation χωρίς να αφήσετε γραμμές και ακάλυπτες περιχές.

Step 3

Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή απλώστε μία ενυδατική βάση, κρέμα ή primer. Έπειτα απλώστε το foundation με το πινέλο, κάνοντας απαλές κινήσεις. Διορθώστε με concealer στα σημεία που παρατηρείτε σημάδια από διχρωμίες και κοκκινίλες.

Step 4

Σταθεροποιήστε το foundation με μία διάφανη πούδρα. Με ένα μεγάλο πινέλο περάστε μία μικρή ποσότητα σε όλο το πρόσωπο. Προσοχή! Μην υπερβάλλετε γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να μην είναι το επιθυμητό. Σκοπός είναι το πρόσωπο να φαίνεται φυσικό κι όχι ψεύτικο.

[gallery-511727]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.