ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Eyebrow trends 2015: Τα φρύδια σε πρώτο πλάνο


9 Δεκεμβρίου 2015

lauren_baw1516_104-Copy.jpg

Ο ερχομός των γιορτών μας κάνει όλες να ασχολούμαστε λίγο περισσότερο με τον εαυτό μας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να ανανεωθούμε και να βρούμε τι είναι αυτό που θα μας κάνει να δείχνουμε πιο λαμπερές. Μία τέτοια αλλαγή θα μπορούσαν να είναι στα φρύδια. Έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές ότι το σχήμα και το πάχος των φρυδιών είναι key points στην όψη που έχει το πρόσωπό μας. Ίσως κάποιες από εσάς να έχετε παρατηρήσει ότι όταν βγάζετε τα φρύδια σας το πρόσωπο μοιάζει διαφορετικό.

Ουσιαστικά τα φρύδια αποτελούν την “κορνίζα” των ματιών μας και σε πολύ μεγάλο βαθμό καθορίζουν το βλέμμα μας. Αυτή τη χρονιά λοιπόν τα φρύδια συνεχίζουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο beauty look με πολύ φυσικό τρόπο. Θυμάστε το περσινό trend των bushy eyebrows, όπως αυτά της Cara Delevingne… Φέτος, διαφοροποιούνται ελάχιστα. Διατηρούν τη φυσική τους γραμμή και είναι πιο ατίθασα. Ξεχάστε τα αψεγάδιαστα τόξα και αφήστε τα φρύδια σας στη φυσική τους μορφή. Γεμίστε το σημεία που φαίνονται πιο αραιά και χτενίστε τα με φορά προς τα πάνω. Δώστε τους ένταση ανάλογη με το φυσικό τόνο του δέρματός σας αλλά και των μαλλιών σας. Μην το παρακάνετε με το μολύβι ή τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης φρυδιών. Κάντε μερικές δοκιμές με το μολύβι και βρείτε αυτό που φαίνεται πιο φυσικό.

[gallery-525507]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.