ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Nude shades: Οι γήινες αποχρώσεις στα χείλη


10 Δεκεμβρίου 2015

chloe_baw1516_045.jpg

Τα φετινά catwalks έδωσαν δύο επιλογές όσον αφορά στο lipstick και τις αποχρώσεις του. Οι πολύ σκούρα κι έντονα ή σε γήινες αποχρώσεις ή nude τόνους. Σίγουρα μπορούμε να δοκιμάσουμε και τα δύο ακόμα και τώρα που πλησιάζουν οι γιορτινές μέρες. Τα nude lips είναι φέτος ένα makeup trend που πολλές θα αγαπήσουν αφού οι maekup artists έδωσαν εκδοχές με peachy, pinky και beige αποχρώσεις για να ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος.

Ένα nude lipstick είναι εύκολο κι εύχρηστο για το everyday makeup αλλά χρειάζεται την ίδια προσοχή στην εφαρμογή όπως και το κόκκινο ή τα άλλα σκούρα χρώματα. Φυσικά τα χείλη πρέπει να είναι ενυδατωμένα καλά για να στρώσει καλά το lipstick. Επιλέξτε ένα ενυδατικό κραγιόν για κάθε μέρα ή ένα σε ματ υφή με την προϋπόθεση ότι θα έχετε δημιουργήσει μία πολύ καλή βάση και θα έχετε τονίσει ελαφρώς τα μάτια ή τα ζυγωματικά σας.

[gallery-526103]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.