ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#NYFW F16: μία ανασκόπηση στα καλύτερα beauty looks


18 Φεβρουαρίου 2016

Η καρδιά της μόδας χτυπάει στη Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες και οι fashionistas από όλο τον κόσμο έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην πρώτη πρωτεύουσα του fashion week F16W17. Μπορεί τα catwalks να κεντρίζουν το μεγαλύτερο μερίδιο του ενδιαφέροντος, αλλά τόσο το street style όσο και τα backstage έχουν γίνει ένα εξίσου ενδιαφέρον πεδίο.

Όσον αφορά στην ομορφιά λοιπόν, τα backstage είναι ο ιδανικός χώρος για να πάρει κανείς μία γεύση για τα makeup και τα hair trends της κάθε σεζόν. Εκεί διακρίνονται όλες οι λεπτομέρειες και αναμφίβολα έχεις μία καλύτερη άποψη για το τι προτείνει ο κάθε σχεδιαστής.

Για το επόμενο φθινόπωρο, οι τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ ξεκινούν από την Νέα Υόρκη και συγκεντρώσαμε τα highlights που μάλλον θα μας απασχολήσουν αρκετά. Το retro στιλ υφίσταται σε μία glam εκδοχή που μπλέκεται με τη δεκαετία του '80, το fresh & glow πρόσωπο παραμένει στην κορυφή των προτιμήσεων των makeup astists, ενώ τα low & chic ponytails αποτελούν ακόμα μία σεζόν επιλογή.

[gallery-563046]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.