ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα έντονα χρώματα στα lipsticks της άνοιξης


2 Μαρτίου 2016

Η στροφή στο natural makeup και τις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ αυτής της σεζόν είναι πλέον δεδομένη. Η πρόσφατη τελετή των Oscars επιβεβαίωσε ότι το healthy & glow face και το μακιγιάζ σε earthy τόνους θα είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Τα χείλη όμως δεν μπορούν να μείνουν παραπονεμένα, αφού το lipstick για πολλές γυναίκες αποτελεί φετίχ και αρκετές από αυτές αρνούνται να το αποχωριστούν.

Το γεγονός αυτό ξέρουν καλά οι makeup artists που δημιουργούν τα trends σε κάθε σεζόν και πάντα βρίσκουν τον τρόπο να προσθέσουν χρώμα στα χείλη. Στα catwalks για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016, στα χείλη πέραν των nude χρωματισμών, κυριάρχησαν το κόκκινο και οι αποχρώσεις του, πιο σκούρες αλλά και λίγο πιο ανοιχτές του κλασσικού scarlet.

Για retro, rock ή glam ύφος υπάρχει σίγουρα η κατάλληλη κόκκινη απόχρωση. Εμείς χρειάζεται μόνο να κρατήσουμε τα χείλη μας ενυδατωμένα για να στρώσει όμορφα το κραγιόν και φυσικά να βρούμε τη δική μας απόχρωση.

Extra tip: Φέτος δεν χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικές με το μολύβι χειλιών. Το lipstick ακολουθεί το φυσικό περίγραμμα των χειλιών για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

[gallery-571336]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.