ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

#nudes: 10 κραγιόν σε φυσικές αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάσετε


10 Μαρτίου 2016

Η φετινή στροφή στο natural beauty look, έχει επαναφέρει και τις nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ στο προσκήνιο. Ματ ή glossy υφές, άλλες απλά ενυδατικές, έχουν επιστρατευτεί για τα listicks και τα gloss αυτής της σεζόν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες μας.

Η nude παλέτα διαθέτη τόσες αποχρώσεις, ανοιχτές και σκούρες, ζεστές ή πιο ψυχρές που δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρούμε την ιδανική, αυτή που θα ταιριάζει στα φυσικά μας χρώματα. Και πρέπει να ανακαλύψουμε την αγαπημένη μας απόχρωση γιατί φέτος το nude κραγιόν θα γίνει το passepartout beauty item για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.

Παρακάτω θα βρείτε μία λίστα με 10 από τις καλύτερες nude αποχρώσεις στα lipsticks που αξίζει να δοκιμάσετε!

[gallery-576252] Extra tips:
  • Πριν βάλετε το nude lipstick, δοκιμάστε να περάσετε ένα μολύβι χειλιών σε κοντινή απόχρωση σε όλα τα χείλη για πιο έντονο αποτέλεσμα.
  • Όταν επιλέγετε nude lipstick, δώστε προσοχή αν το αποτέλεσμα πάνω στα χείλη πηγαίνει προς το ροζ ή το καφέ. Κάποια από τις δύο εκδοχές θα σας πηγαίνει καλύτερα.
  • Δοκιμάστε το nude lipstick χωρίς έντονο makeup αν θέλετε να το φοράτε καθημερινά. Όταν υπάρχει βάση στο πρόσωπο δείχνει διαφορετικά, από ότι στο φυσικό. Είναι πολύ πιθανό να χρειάζεστε μία πιο ζωντανή nude απόχρωση όταν δεν φοράτε foundation ή απλά να βάζετε ένα blush σε φυσική απόχρωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.