ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Free time pampering: ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας


24 Μαρτίου 2016

InstasizeImage-Copy.jpg

Το Σαββατοκύριακο που είναι πιο εύκολο να βρούμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο, έχουμε όλες την ευκαιρία να ασχοληθούμε περισσότερο με τον εαυτό μας. Εκτός από μία ωραία βόλτα ή μία απολαυστική ταινία καλό είναι να φροντίσουμε λίγο παραπάνω για την ομορφιά μας και ταυτόχρονα να περάσουμε καλά. Και ποιος μπορεί να μας φροντίσει καλύτερα από εμάς τις ίδιες;

Ανοίξτε το συρτάρι με τα καλλυντικά σας, γεμίστε τη μπανιέρα σας ανάψτε ένα κερί, βάλτε μία χαλαρωτική μουσική και κλειστείτε στο μπάνιο. Βρείτε scrub και αφρόλουτρα που σας αρέσουν οι μυρωδιές τους. Καθαρίστε το πρόσωπό σας καλά, κάντε του ένα ελαφρύ μασάζ με ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν. Πάρτε βαθιές ανάσες κι αφήστε τη μυρωδιά να σας χαλαρώσει. Φυσικά ολοκληρώστε με μία μάσα προσώπου κι αφήστε τη να δράσει όσο θα κάνετε το scrub στο σώμα σας.

Αν πάλι είστε fan του DIY και έχετε όρεξη να φτιάξετε scrubs και μάσκες με τα χεράκια σας τότε ενημερωθείτε για μερικές συνταγές:

[gallery-585154]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.