ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το απόλυτο προϊόν για εντυπωσιακά χείλη


21 Απριλίου 2016

Αυτή τη σεζόν τα makeup trends επιβάλλουν φυσικότητα χωρίς φυσικά να απορρίπτουν το χρώμα. Τα χείλη για ακόμα μία φορά έχουν κερδίσει το δικό τους focus από τα catwalks κιόλας και όπως είναι φυσικά οι γυναίκες θα συνεχίζουν να τα τονίζουν.

Το βασικό χαρακτηριστικό ωστόσο που χρειάζεται να δώσουμε λίγο παραπάνω προσοχή είναι στο γεγονός ότι τα χείλη χρειάζεται να δείχνουν καλοσχηματισμένα, ενυδατωμένα και υγιή ανεξάρτητα με το χρώμα του lipstick. Αν αναρωτιέστε πως μπορεί αυτό να γίνει και το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό αλλά και η διαδικασία να είναι απλή τότε σας έχω τη λύση.

Τα νέα Envy Liquid Lip Potion της Estée Lauder ήρθαν για να αντικαταστήσουν τόσο το lip balm όσο και το lipstick. Πρόκειται για μία νέα καινοτόμα σύνθεση που έρχεται από την Estée Lauder και δημιουργεί μία νέα εμμονή για το νεσεσέρ μας.

Pure Color Envy Liquid Lip Potion

Το Envy Liquid Lip Potion απλώνεται εύκολα στα χείλη, ενώ δημιουργεί μία αίσθηση μεταξένιας απαλότητας. Το χρώμα μόλις έρθει σε επαφή με τα χείλη στεγνώνει και δεν αφήνει αυτή την κολλώδη αίσθηση ενός gloss. Ένα ακόμα προτέρημά του είναι ότι δεν ξεραίνεται στα χείλη, αντίθετα τα περιποιείται και τα αφήνει μαλακά ενώ το διατηρεί το χρώμα ζωντανό με διάρκεια 8 ωρών.

Συνδυάζει έντονο χρώμα, και περιποίηση χωρίς να χάνει καθόλου τη διάρκειά του. Είναι σταθερό και βοηθάει αρκετά στο περίγραμμα των χειλιών, χαρίζοντάς τους ένα ζουμερό και ακαταμάχητο αποτέλεσμα.Πρόκειται για ένα πολυτελές beauty item για τα χείλη που συνδυάζει την άνεση και τη φροντίδα ενός balm, το έντονο χρώμα ενός lipstick και τη λάμψη ενός gloss.

My tip: Φορέστε το, το πρωί σε μόνο του για ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα στα χείλη. Για το βράδυ μπορείτε να το περάσετε πάνω από το αγαπημένο σας Envy Lipstick για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αν το δοκιμάσετε θα τα λατρέψετε, όπως έκανε και η Kendall Jenner, η οποία δηλώνει φανατική!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.