ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Coachella 2016: Τα πιο εμπνευσμένα beauty looks


19 Απριλίου 2016

Το μουσικό και καλλιτεχνικό φεστιβάλ Coachella είναι ένα από τα πιο σημαντικά της χρονιάς, αφού όχι μόνο συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ονόματα και τις πιο διάσημες μπάντες παγκοσμίως, αλλά ταυτόχρονα μαζεύει και πολλές διάσημες παρουσίες. Γιατί να μας απασχολεί εμάς αυτό; Γιατί όλες οι διάσημες κυρίες που δηλώνουν το παρόν στο Coachella Festival φροντίζουν να δώσουν ένα διαφορετικό στιλιστικό στίγμα που αναμφίβολα ταιριάζει με το ύφος και το μέρος της διοργάνωσης.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ακόμα πεδίο που εμείς μπορούμε να κλέψουμε, να αντιγράψουμε ή απλά να πάρουμε έμπνευση από τις στιλιστικές επιλογές των celebrities, τόσο στα fashion όσο και στα beauty trends. Το φοβερό σε αυτό στο Coachella είναι το γεγονός ότι οι αγαπημένες μας ccelebrities μεταμορφώνονται και γίνονται για λίγο σύγχρονα παιδιά των λουλουδιών. Τα shorts και τα floral ή ethnic tops ολοκληρώνονται με twisted braids ή με loose waves. Τα λουλούδια στα μαλλιά φυσικά επιτρέπονται ενώ τα hairbands και τα καπέλα αποτελούν σχεδόν απαραίτητα αξεσουάρ. 

Μέχρι σήμερα, διάσημα μοντέλα, ηθοποιοί και τραγουδίστριες έχουν ήδη κάνει πάνω από μία εμφανίσεις στο Coachella με τα hairlooks να κλέβουν τις εντυπώσεις κάθε φορά. Ρίξτε μία ματιά στα καλύτερα beauty looks μέχρι σήμερα για να πάρετε έμπνευση για το easter look σας.

Stay tunend για τα επόμενα!

[gallery-599268]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.