ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

8 foundations για όλους τους τύπους δέρματος


21 Απριλίου 2016

balmain_bss15_010.jpg

Το foundation είναι μία βασική ανάγκη κάθε ενημερωμένου νεσεσέρ για χειμώνα και καλοκαίρι. Ακόμα κι αν δεν είστε φανατικές και προτιμάτε τις bb creams ή τα tinted, ένα foundation είναι απαραίτητο για ένα πιο επίσημο μακιγιάζ. Επειδή όμως η καθεμία έχει διαφορετικό δέρμα, ανάγκες και απαιτήσεις καλό είναι να γίνεται μία έρευνα πριν την επιλογή του κατάλληλου foundation, έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι να ελέγξετε πριν την αγορά του κατάλληλου foundation:

  • Πρέπει να επιλέξετε την υφή του και τη σύνθεσή του ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας. Αν έχετε λιπαρό δέρμα καλό είναι να επιλέξετε ένα λεπτόρευστο foundation. Αν από την άλλη είναι ξηρό τότε καλό είναι να διαλέξετε ένα λίγο πιο ενισχυμένο σε ενυδατικά στοιχεία.
  • Αποφασίστε για την κάλυψη που θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε να καλύψετε διχρωμίες, σπυράκια ή αν απλά θέλετε να δώσετε μία λάμψη στο πρόσωπό σας.
  • Σίγουρα χρειάζεται να αλλάξετε την απόχρωση του foundation που είχατε το χειμώνα. Ακόμα κι αν προστατεύεστε επαρκώς από την ηλιακή ακτινοβολία, σίγουρα το πρόσωπό σας θα μαυρίσει λίγο, επομένως πρέπει να να στραφείτε προς μία πιο σκούρα απόχρωση.
  • Στην αγορά θα βρείτε matte ή glow υφές και συνθέσεις που δίνουν διαφορετικό κάθε φορά αποτέλεσμα. Κάντε λοιπόν δοκιμές πριν καταλήξετε στο ιδανικό makeup για να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ικανοποιεί.
[gallery-600409]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.