ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα 10 καλύτερα bronzers της αγοράς


12 Μαΐου 2016

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε το must-have makeup product του καλοκαιριού που δεν είναι άλλο από το bronzer. Αν και είμαι σίγουρη ότι θα έχετε χρησιμοποιήσει το περσινό σας ως ρουζ ή για να τονίσετε τις γωνίες σας. Παρ' όλα αυτά χρειάζεστε μία ανανέωση στο νεσεσέρ σας και φυσικά είναι ανάγκη να ψάξετε καλά για να βρείτε το ιδανικό bronzer που θα απογειώσει το summer beauty look σας.

Σίγουρα θα θυμάστε ότι αυτή τη σεζόν τα catwalks προτείνουν πιο φρέσκα πρόσωπα, κοντά στη λογική του no makeup look. Ωστόσο, το bronzer δύσκολα θα το αποχωριστούμε και κατά τη γνώμη πολύ καλά θα κάνουμε αφού έχει ένα σωρό χρήσεις στο μακιγιάζ.

Αρχικά με το bronzer μπορείτε να κάνετε ένα ελαφρύ contouring, τονίζοντας τις γωνίες και τα ζυγωματικά ελαφρώς. Επιπλέον, σε συνδυασμό με το highlighter, είναι ικανό να κάνει θαύματα. Όμως, όπως κι αν τελικά το χρησιμοποιήσετε, το bronzer χρειάζεται προσοχή στην επιλογή σε πρώτο στάδιο και έπειτα στην εφαρμογή.

Tips:

  • To bronzer που θα διαλέξετε δεν πρέπει να είναι πολύ πιο σκούρο από το φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας. Θα σκέφτεστε ότι το καλοκαίρι μαυρίζετε, οπότε θα είναι τέλειο. Το αντιηλιακό όμως - που είμαι σίγουρη ότι δεν παραλείπετε ποτέ - δεν θα αφήσει τον ήλιο να επηρεάσει πολύ τον τόνο της επιδερμίδας σας. Επομένως, ένα χάδι από τον ήλιο σε συνδυασμό με ένα bronzer κοντά στον δικό σας χρωματικό τόνο είναι ότι χρειάζεστε.
  • Αν πριν από το bronzer φοράτε foundation, τότε σίγουρα πρέπει να είναι κι αυτό ένα τόνο πιο σκούρο από αυτό που χρησιμοποιούσατε ως τώρα.
  • Δώστε πάντα προσοχή στην ποσότητα που βάζετε. Πολλές φορές η υπερβολή καταλήγει σε λάθος αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρη ότι σας έρχονται παραδείγματα στο μυαλό.
  • Φροντίστε να έχετε το σωστό πινέλο για την εφαρμογή του bronzer και ζητήστε τη συμβουλή του ειδικού από τον οποίο θα πάρετε το bronzer για τον τρόπο που θα το εφαρμόσετε στο δικό σας πρόσωπο.
  • Στο τέλος τη εφαρμογής πάντα να εξετάζετε το σημείο που ξεκινάει ο λαιμός. Χρειάζεται να σβήνεται το χρώμα που έχει αφήσει το bronzer έτσι ώστε να μη φαίνεται έντονη διαφορά στο χρώμα. Ειδικά τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού που δεν έχετε ακόμα μαυρίσει στο σώμα.
[gallery-612518]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.