ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα έντονα χείλη είναι η καλοκαιρινή τάση που θα λατρέψετε


18 Μαΐου 2016

Τα χείλη δεν μπορούν παρά να καταλάβουν ένα μέρος από τα makeup trends της σεζόν. Επιμένουν να είναι έντονα, πάντα με σε ένα καθαρό πρόσωπο, χωρίς υπερβολές. Το χρώμα είναι  έντονο, αλλά η εφαρμογή είναι πια απαλλαγμένη από κανόνες. Glossy ή matte, τα χείλη κερδίζουν το παιχνίδι των εντυπώσεων, κλέβοντας αποχρώσεις από ένα σωρό χρώματα, με το κόκκινο να παραμένει το πιο δημοφιλές και γι’ αυτή την άνοιξη.

Το focus στα χείλη υπαγορεύεται από ένα σωρό αποχρώσεις, όπως αυτές του πορτοκαλί, του ροζ, του καφέ και φυσικά του κόκκινου. Το υγιή χείλη είναι η ιδανική βάση για να απλωθεί σωστά το lipstick ή το lip gloss. Το φυσικό περίγραμμα των χειλιών είναι πια αυτό που έχει σημασία και φυσικά ένα minimal makeup για όλο το υπόλοιπο πρόσωπο.

[gallery-616437]

Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Δοκιμάστε τώρα την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.