ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Fresh face: Η πιο δυνατή καλοκαιρινή τάση στο μακιγιάζ


21 Μαΐου 2016

Το υγιές και λαμπερό πρόσωπο είναι για φέτος το πιο δυνατό makeup trend. Καθαρό δέρμα με λάμψεις όχι υπερβολικές είναι το Α και το Ω για το no makeup look, όπως παρουσιάστηκε στις διάσημες πασαρέλες παγκοσμίως. Τα trends κάνουν στροφή στη φυσική ομορφιά, υπερτονίζοντας τα δυνατά χαρακτηριστικά με τον πιο διακριτικό ωστόσο τρόπο.

Η φρεσκάδα είναι το ζητούμενο αυτού του trend που αναμφίβολα προκύπτει από την σωστή περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Οι υπερβολές με το bronzer και τα βαριά foundations ξεπερνιούνται και τη θέση τους παίρνουν τα hydrated tinted προϊόντα και τα highlighters.

[gallery-619385]

Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Δοκιμάστε τώρα την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.