ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

10 beauty face products με αντιηλιακή προστασία


24 Μαΐου 2016

chloe_bss16_17-Copy-1-1.jpg

To μακιγιάζ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας πολλών γυναικών. Επομένως χρειάζεται προσοχή στην επιλογή των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν και κυρίως του foundation και της πούδρας, τα οποία έρχονται σε επαφή άμεσα με την επιδερμίδα του προσώπου.

Αν λοιπόν και η δική σας καθημερινότητα επιτάσσει μακιγιάζ τότε η προστασία πρέπει να μεταφέρεται και στο foundation ή την πούδρα. Φυσικά τίποτα δεν αντικαθιστά μία καλή αντιηλιακή κρέμα αλλά λίγη επιπλέον προστασία μόνο καλό μπορεί να κάνει στην επιδερμίδα μας.

Δημιουργήστε την κατάλληλη βάση για ενυδάτωση αλλά και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και δώστε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του κατάλληλου προϊόντος. Οι παρακάτω επιλογές θα σας δώσουν μία πρώτη εντύπωση για να ξεκινήσετε την έρευνα για το ιδανικό beauty face product με spf.

[gallery-620810]

Μάθετε περισσότερα για τα πιο hot beauty trends της σεζόν κατεβάζοντας το HOPE στο iPad  και το iPhone σας εντελώς δωρεάν

Download link: https://itunes.apple.com/gr/app/hope-magazine/id720068321 Facebook: https://www.facebook.com/HOPEthemagazine Instagram: https://instagram.com/hopethemagazine/

Δοκιμάστε τώρα την WEB έκδοση του HOPE Magazine για μπορείτε να πλοηγήστε στο περιοδικό και από την οθόνη του υπολογιστή σας!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.