ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το ευκολότερο day-to-night μακιγιάζ, ever


21 Ιουνίου 2016

cover-g-1.jpg

Η ερώτηση "Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ που μπορώ να κάνω για να έχω άψογο look από το πρωί ως το βράδυ;" μας απασχολεί πολύ συχνά όλες, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Την περίοδο του καλοκαιριού, παρότι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση μοιάζει δυσκολότερη λόγω υψηλής θερμοκρασίας, στην πραγματικότητα είναι αρκετά πιο εύκολη, χάρη στα πιο ελαφριά προϊόντα που έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε.

Παίρνουμε ως βάση το no makeup look, που επιδιώκουμε οι περισσότερες αυτό το καλοκαίρι, και το εμπλουτίζουμε μόνο με όσα beauty products χρειάζεται, χωρίς υπερβολές -τόσο όσο εξυπηρετεί το να έχουμε ένα fresh face από το πρωί, με μία δόση πιο εμφανούς περιποίησης το βράδυ. Για τις πιστές fans αυτής της τάσης, αλλά και για όσες θέλουμε απλά να έχουμε το τέλειο μακιγιάζ χωρίς πολλά χρώματα και προϊόντα οι παρακάτω προτάσεις θα μας λύσουν τα χέρια!

Τα βήματα είναι λίγα και απλά ενώ τα προϊόντα αρκετά για να έχουμε δυνατότητα επιλογής. Για όσες, λοιπόν, επιθυμούμε φρεσκάδα και ενυδάτωση, αλλά και λάμψη, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Τις πρωινές ώρες εφαρμόζουμε ένα highlighter -σε συνδυασμό με ένα serum που περιέχει και χρώμα(!), αν θέλουμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούμε με ένα μόνο ταπ να απλώσουμε λίγο makeup -αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι θα εξαφανιστεί η λάμψη στα σημεία που είχαμε εφαρμόσει το highlighter, ωστόσο, αν θέλουμε, επανεφαρμόζουμε. Αυτά από μόνα τους είναι υπέρ-αρκετά για να εκπέμπουμε λάμψη και φρεσκάδα όλη μέρα. Για τις βραδινές ώρες, μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς το στιλ μας απλά και μόνο δίνοντας ένταση και  χρώμα στα χείλη μας.

[gallery-636957]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.