ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το μυστικό για βελούδινη και μυρωδάτη επιδερμίδα όλη μέρα


28 Ιουνίου 2016

Picture1.jpg

Το μυστικό για απαλή επιδερμίδα που αναδύει ευχάριστο άρωμα για ώρες, κρύβεται σε μεγάλο ποσοστό στο μπάνιο σας. Ένα αναζωογονητικό ντουζ με το κατάλληλο αφρόλουτρο μπορεί να σας χαρίσει φρεσκάδα και ευεξία και μάλιστα όχι μόνο σε εσάς, μα στα μέλη όλης της οικογένειας.

Αφρόλουτρα, shower gel και υγρά κρεμοσάπουνα με την υπογραφή του Vidal αποτελούν, με την πιο ευρεία γκάμα αρωμάτων της αγοράς, την καλύτερη επιλογή καθώς συνδυάζουν την εξειδίκευση στην περιποίηση του δέρματος με την πιο value for money πρόταση.

White Musk, Argan Oil, Milk & Cream, Sensitive και Berries & Musk είναι τα πέντε ξεχωριστά αρώματα των προϊόντων Vidal που αποτελούν τη καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια.

Το κάθε άρωμα αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση περιποίησης με τις διαφορετικές του ιδιότητες και τα ενεργά συστατικά του.

FAB978_BS-Argan-750-INTL

Argan Oil 750 ml Αφρόλουτρο To αργανέλαιο είναι γνωστό για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του και το θετικό αποτέλεσμα που έχουν στο δέρμα τα ενεργά του συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Το Vidal Argan Oil εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα σας, αφήνοντας το μεταξένια απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

sensitive 250 mlSensitive 250 ml Shower Gel Η ειδική σύνθεση του Vidal Sensitive εμπλουτισμένη με υγρό ταλκ, προστατεύει και ενυδατώνει το δέρμα αφήνοντάς το μεταξένια απαλό. Το εκλεπτυσμένο άρωμά του χαϊδεύει τις αισθήσεις και παράλληλα χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Picture1

Berries & Musk 250 ml Shower Gel Με γλυκές και φυσικές αρωματικές νότες, το αφρόλουτρο Vidal Berries & Musk αφήνει το δέρμα καθαρό, απαλό, με ένα βελούδινο άρωμα που διαρκεί.

white musk kremosapouno

White Musk - 300 ml Κρεμοσάπουνο Το έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα του White Musk θα αγκαλιάσει το δέρμα σας σαν ένα αναζωογονητικό χάδι. Η ειδική σύνθεση του Vidal White Musk εμπλουτισμένη με θρεπτικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας μεταξένια απαλό και ελαστικό.

Picture2Milk & Cream 500 ml - Ανταλλακτικό κρεμοσάπουνο Τα εκχυλίσματα από γάλα ρυζιού και βρώμης που συνθέτουν το αφρόλουτρο Vidal Milk & Cream, με τις μαλακτικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, θρέφουν το δέρμα απαλά, ενώ αφήνουν μια αίσθηση βελούδινης απαλότητας.

Αφεθείτε στον μαγικό κόσμο φρεσκάδας και ζωντάνιας των προϊόντων περιποίησης Vidal, την καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια.

Το jenny.gr δίνει την ευκαιρία σε 5 τυχερές αναγνώστριες να αποκτήσουν ένα πακέτο 5 προϊόντων Vidal, αξίας 18€.

1 αφρόλουτρο Argan oil 750 ml 1 αφρόλουτρο Sensitive 250 ml 1 αφρόλουτρο Berries & Musk 250 ml 1 Milk & Cream - Ανταλλακτικό Κρεμοσάπουνο 1 White & Musk, Κρεμοσάπουνο

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση! [gravityform id="221" title="false" description="true"] Όροι Συμμετοχής

Στο διαγωνισμό δικαιούνται να συμμετάσχουν μόνο όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και κατά την ημέρα υποβολής της φόρμας συμμετοχής έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18) έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι υπάλληλοι της εταιρείας Koolworks ΑΕ, της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, οι σύζυγοι αυτών και οι συγγενείς πρώτου (Α΄) βαθµού αυτών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα πλήρη και έγκυρα στοιχεία τους. Ο διαγωνισμός διαρκεί από την 28/06/2016 και ώρα 11:00 έως την 04/07/2016 και ώρα 23:59. Η ανάδειξη των νικητών θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης και τα ονόματα τους θα αναρτηθούν στο www.jenny.gr από την 05/07/2016 και ώρα 13:00. Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά ή με email από την εταιρεία Koolworks ΑΕ για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν ανταλλάσσονται, δεν μεταβιβάζονται, και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό συνιστά αυτοδικαίως ανεπιφύλακτη δήλωση πλήρους γνώσης των όρων διεξαγωγής του διαγωνισμού και αποδοχή των όρων αυτών από τους συμμετέχοντες.

Η διοργανώτρια εταιρεία Koolworks ΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συµµετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο ή να ακυρώσει συµµετοχές που δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Η εταιρεία Koolworks ΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστέρηση ή αδυναμία παράδοσης του δώρου που δεν οφείλεται σε δόλο ή βαρειά αμέλειά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.