Η makeup artist της Kate Moss αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλεια χείλη

Σάββατο 2 Ιούλιος 2016
The-Edit-June-2016-Kate-Moss-by-Chris-Colls-1-in.jpg

Και ναι, έχουμε τη χαρά να γνωρίζουμε πλέον όλα τα πολυπόθητα μυστικά για τέλεια χείλη από τη makeup artist Kirstin Piggot, τη makeup artist της απόλυτου icon, Kate Moss. Δεν θα σας κρατήσουμε άλλο σε αγωνία και θα σας τα παραθέσουμε όλα παρακάτω, άμεσα, γιατί έχουμε και Σαββατοκύριακο και έχουμε όλες έξοδο βραδινή -είτε στα μαγαζιά της πόλης είτε στις παραλίες!

1. Φροντίστε τα χείλη σας όσο και την υπόλοιπη επιδερμίδα σας. Αν θέλετε το maximum αποτέλεσμα από το lipstick σας, χρειάζεται να κάνετε πολύ καλή προετοιμασία. Ό,τι κάνετε για το δέρμα σας, το ίδιο να κάνετε και για τα χείλη σας, ειδικά στην αλλαγή των εποχών. Κάθε φορά που θέλετε να κάνετε απολέπιση -ιδανικά, μία φορά την εβδομάδα-, φροντίστε να τα έχετε βρέξει με μία μικρή πετσέτα νωρίτερα.

2. Βοηθήστε το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο, βάζοντας, προηγουμένως μία βάση. Χρησιμοποιείστε ένα foundation στην αρχή και στη συνέχεια, με ένα μολύβι χειλιών, δώστε στα χείλη σας το κατάλληλο σχήμα που θα τα κάνει να δείχνουν συμμετρικά. Όταν νιώσετε ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα, γεμίστε ολόκληρα τα χείλη σας με το μολύβι. Τώρα είστε έτοιμες να χρησιμοποιήσετε και το lipstick! Παρότι δεν είναι υποχρεωτικό να βάλουμε lip liner, η αλήθεια είναι βοηθάει στη μεγαλύτερη διάρκεια του χρώματος και στην έντασή του.

The-Edit-June-2016-Kate-Moss-by-Chris-Colls-1 in

3. Επικεντρωθείτε στη formula και όχι μόνο στους χρωματικούς κανόνες, όταν θέλετε να δείχνουν πολύ γεμάτα τα χείλη σας. Αν έχετε μικρά χείλη, ο γενικός κανόνας είναι να αποφεύγετε τις σκούρες αποχρώσεις, επειδή θα κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα. Όμως, το finish είναι εξίσου σημαντικό. Το να επικεντρωθείτε σε lipsticks με σατέν, gloss ή cream finish δεν είναι κανόνας, ωστόσο είναι συμβουλή, γιατί θα υπάρχει περισσότερο φως και άρα τα χείλη σας θα δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είναι πραγματικά γεμάτα.

4. Βρείτε την ιδανική απόχρωση με το δάχτυλό σας. Ο καλύτερος τρόπος για να βρούμε την απόχρωση που μας ταιριάζει είναι να εφαρμόζουμε μία πολύ μικρή ποσότητα στην άκρη του δάχτυλού μας. Η επιδερμίδα μας σε αυτό το σημείο είναι πολύ κοντά στα χείλη μας χρωματικά!