ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

22 chic cat-eye styles που θα αλλάξουν τη beauty ρουτίνα σας


7 Ιουλίου 2016

570-12.jpg

Το eyeliner έχουμε μάθει πλέον όλες να το χρησιμοποιούμε καλά. Για την ακρίβεια, χάρη σε αυτό έχουμε βρει τη makeup υπογραφή μας, αφού όλες μας μετά την πρώτη φορά που είδαμε στον καθρέφτη μας το τέλειο cat-eye σχεδιασμένο από τα χεράκια μας, δεν έχουμε σταματήσει να το επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά. Τι κακό μπορεί να υπάρχει σε αυτό; Κανένα! Εκτός του ότι αυτό το all time classic στιλ μπορεί να γίνει, κάποιες φορές, βαρετό! Ο creative and image director του Dior Makeup, Peter Philips, δημιούργησε τη νέα τάση στο cat-eye που εμάς μας έχει ήδη εμπνεύσει και είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα συμβεί και με εσάς!

Για το show του οίκου Dior Haute Couture Fall 2016, δημιούργησε περισσότερες από 40 παραλλαγές του iconic cat eye. Άλλες από αυτές αναδείκνυαν την κατασκευή των προσώπων των μοντέλων, άλλες ήταν πιο dramatic -κάλυπταν όλο το πάνω βλέφαρο- και σε όλες θα κυριαρχούσε είτε το μαύρο χρώμα είτε το χρυσό -όπως θα διαπιστώσετε, το χρυσό cat-eye είναι υπέροχο!

Γενικότερα, στα looks υπήρχε μία ποικιλία που κινούταν από τα πιο punk-rock chic μέχρι τα πιο Cleopatra-like styles. Ακολουθούν μερικές από τις δικές μας αγαπημένες στιγμές και εικόνες του show, που πρόκειται να αλλάξουν και τη δική σας beauty ρουτίνα!

[gallery-647063]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.