ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

10 tips & tricks για τέλεια πόδια που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει


20 Ιουλίου 2016

570-32.jpg

Τα τέλεια πόδια είναι το όνειρο κάθε γυναίκας και η επιθυμία αυτή κορυφώνεται κάθε χρόνο την περίοδο του καλοκαιριού που το σώμα μας εκτίθεται στα μάτια πολύ περισσότερων ανθρώπων -παραλίες, μαγιό, κοντά φορέματα και… κανένα κολάν ή καλσόν για να καλύψει τις ατέλειες! Στόχος μας είναι να δείχνουν σμιλεμένα και λεία και ο τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι πιο απλός από όσο φανταζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζουμε τα βασικά tips για γρήγορη και αποδοτική εκγύμναση και τα ακόμα πιο βασικά tricks για το ξύρισμά τους.

Γνωρίζουμε καλά πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος σας, γι” αυτό συγκεντρώσαμε τις πιο άμεσα αποτελεσματικές τεχνικές. Τα πόδια μπορούν να αποκτήσουν γρήγορα τη γραμμή που θέλουμε και εξίσου γρήγορα να αποτριχωθούν τέλεια… με ξυραφάκι -αρκεί να είναι το σωστό ξυραφάκι! 1. Τρέξιμο Μπορούμε να αρχίσουμε το τρέξιμο ήδη από σήμερα, όπου κι αν είμαστε. Δίπλα στη θάλασσα, σε κάποιο πάρκο ή και στο κοντινότερο γήπεδο. Τα αποτελέσματα είναι ταχύτατα όχι μόνο για τα πόδια αλλά για το υπόλοιπο σώμα. Extra tip: Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος, αυξομειώστε την ταχύτητα αρκετές φορές και δεν θα το μετανιώσετε!

2. Χορός Χορέψτε όσο πιο πολύ μπορείτε σε κάθε ευκαιρία. Χορέψτε ενώ ντύνεστε, ενώ πίνετε ποτό, ενώ κάνετε δουλειές και όπου αλλού σας εμπνεύσει ο χώρος και η στιγμή. Ο χορός -από street dance μέχρι ballet- είναι η καλύτερη επιλογή για κάψιμο λίπους και θερμίδων και για καλλίγραμμα πόδια.

fitness-jump-health-woman-56615

3. Kickboxing Είναι για όλους και για όλες. Αν ξεπεράσουμε τη σκέψη πως δεν απευθύνεται σε όλο τον κόσμο αλλά κυρίως στους ήδη γυμνασμένους ανθρώπους, θα συνειδητοποιήσουμε ότι το ίδιο το kickboxing τους έχει κάνει να αποκτήσουν αυτή την εικόνα. Τι περιμένετε λοιπόν; Δυναμώστε το μυικό σας σύστημα και χάστε τουλάχιστον 600 θερμίδες σε κάθε προπόνηση! 4. Ενυδάτωση με κάθε τρόπο Μην παραλείπετε ποτέ αυτά τα δύο πράγματα: α. Το πολύ νερό, για γρήγορη αποτοξίνωση από τα λίπη που έχουν εισέλθει στον οργανισμό και β. Την πλούσια ενυδάτωση του δέρματος κάθε φορά που πρόκειται να ξυριστείτε. Έτσι θα είναι μαλακό και θα αποφύγετε τους ερεθισμούς.

pexels-photo-26183 (1)

5. Απολέπιση Είναι γενικότερα απαραίτητη αλλά ειδικά όταν πρόκειται να ξυριστούμε, μπορεί να κάνει θαύματα! Αν μάλιστα κάνουμε συχνά απολέπιση, απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και αποφεύγουμε έτσι και το «γύρισμα» από τις τρίχες. Άρα, όσο πιο καλή απολέπιση κάνουμε τόσο πιο βαθύ ξύρισμα πετυχαίνουμε. 6. Συχνή αλλαγή ξυραφιού Η τακτική αλλαγή στο ξυραφάκι μας είναι σημαντική, όσο κι αν αυτό μπορεί να ακούγεται υπερβολικό. Όσο πιο καινούργιο είναι το ξυραφάκι μας τόσο πιο βαθύ και απαλό θα είναι το ξύρισμα και τόσο πιο λεία θα δείχνει η επιδερμίδα μετά. Extra tip (2 σε 1): 1. Όχι, δεν είναι καλύτερο να παίρνουμε στα γρήγορα και στα κλεφτά το ξυραφάκι του αγοριού μας για να είμαστε σίγουρες ότι θα πετύχουμε το πιο βαθύ και τέλειο αποτέλεσμα -ας επιλέξουμε, απλώς, κι εμείς το σωστό! Άλλωστε, συχνή αλλαγή προτείναμε, όχι ανταλλαγή! 2. Σκεφτείτε λίγο και τον σύντροφό σας, που ενώ, νομίζει, ότι έχει ξυραφάκι να τον περιμένει, όταν πάει να το χρησιμοποιήσει, μένει... αξύριστος, αφού κάποια (δεν λέμε ονόματα!) του το «έκλεψε». Και σκεφτείτε και εσάς, καθώς υπάρχει η δυνατότητα να έχετε πιο ταιριαστά στη γυναικεία αισθητική «εργαλεία» και να προσφέρετε στον εαυτό σας περιποίηση από προϊόντα που σχεδιάστηκαν ειδικά για εσάς. 7. Επιλογή του καλύτερου γυναικείου ξυραφιού Υπάρχει! Και είναι το BIC Soleil Bella! Και προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα. Απαλό και βαθύ ξύρισμα χάρη στις 4 κινητές λεπίδες και στον καμπυλωτό σχεδιασμό λαβής που προσφέρει μεγαλύτερο έλεγχο. Και το καλύτερο όλων είναι η ενυδατική ταινία με γάλα καρύδας που εξασφαλίζει την απαλή ολίσθηση πάνω στο δέρμα. Extra tip: Είναι βασικό το ξυραφάκι να διαθέτει την ελαστική προστατευτική μπάρα. Άρα, ούτε κοψίματα, ούτε ερεθισμοί, ούτε άγριες τρίχες! Πόσο κοντά νιώθετε τώρα στο να αποκτήσετε κι εσείς τα τέλεια πόδια;

B122014

8. Ξύρισμα κόντρα στη φορά της τρίχας Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα του κόσμου γιατί θα πρέπει να έχετε κοιτάξει από πριν σε κάθε σημείο των ποδιών προς τα πού είναι η φορά των τριχών -άλλες έχουν τάση προς τα πάνω, άλλες προς τα κάτω και άλλες είναι κάθετες. Εσείς αλλάζετε τη φορά, όποτε χρειάζεται, χωρίς καμία δυσκολία χάρη στο BIC Soleil Bella ξυραφάκι σας, που μπορεί να ακολουθήσει -και να διευκολύνει- κάθε σας κίνηση. 9. Χρησιμοποιήστε gel ξυρίσματος Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο ξύρισμά σας, χρησιμοποιήστε gel. Αν δεν το κάνετε ήδη, αλήθεια, δεν φαντάζεστε τη διαφορά! Δοκιμάστε το γυναικείο gel ξυρίσματος BIC Soleil Lady pink που περιέχει Aloe Vera και Βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα ροδάκινου ή για πιο ευαίσθητες επιδερμίδες ιδανική πρόταση είναι το BIC Soleil Lady green με shea butter & πράσινο τσάι και δροσερό άρωμα πεπονιού. 10. Αποκάλυψη της ομορφιάς μας Το βασικότερο tip όλων για να έχουμε τέλεια πόδια είναι να δούμε εμείς οι ίδιες την ομορφιά τους και να την αποκαλύψουμε και στους γύρω μας. Άρα η λύση για τέλεια πόδια είναι γυμναστική, τέλειο ξύρισμα και το αγόρι μας -όχι το ξυραφάκι του! Και καλές, καλοκαιρινές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.