ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πόδια καμένα από τον ήλιο; Αυτός είναι ο πιο genius τρόπος για να τα ξυρίσετε!


28 Ιουλίου 2016

BICTIP_1new.jpg

Θα θεωρήσουμε ότι δεν ξεχνάτε ποτέ να χρησιμοποιείτε το αντηλιακό σας και ότι κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τις ακτίνες του ήλιου! Ακόμα κι έτσι όμως, δυστυχώς, κάποιες φορές τα εγκαύματα κάνουν την εμφάνισή τους χωρίς να μας ρωτήσουν και προσπερνώντας όλη αυτή τη δική μας παραπάνω προσπάθειά! Τα πόδια μας, στην καλύτερη περίπτωση, κοκκινίζουν και αντί για sunkissed καταλήγουν να είναι... sunburned! Οπότε, τι μπορούμε να κάνουμε όταν χρειάζεται να ξυριστούμε -γιατί για κακή μας τύχη(!) οι τρίχες των ποδιών δεν καίγονται από τον ήλιο, μόνο η επιδερμίδα μας!- αλλά ο πόνος επιμένει να φέρεται σαν να είμαστε κολλητοί φίλοι; Η απάντηση είναι απλή και θαυματουργή!

in photo legs

Δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω από το εξής: aloe vera σε μορφή gel!

BICTIP_1new

Ρίχνουμε στο σώμα μας αρκετό χλιαρό νερό, με ιδιαίτερη προσοχή στη θερμοκρασία γιατί οι ακραίες θερμοκρασίες είναι κάτι που καλό είναι να αποφεύγουμε, όταν το δέρμα μας βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση! Στη συνέχεια, απλώνουμε μία γενναιόδωρη ποσότητα aloe vera και στα δύο πόδια. Δεν έχει νόημα να μας πιάσουν οι τσιγκουνιές μας τώρα που έχουμε πρόβλημα! Ξυρίζουμε απαλά (πολύ απαλά!) προσέχοντας να μην πιέσουμε το ξυραφάκι και, τέλος, ξεπλένουμε με άφθονο νερό (χλιαρό και πάλι) όση aloe vera έχει περισσέψει. Στεγνώνουμε τα ξυρισμένα πόδια μας και είμαστε έτοιμες να... seize the day again!

Ο λόγος που αυτός ο τρόπος είναι genius είναι ότι το gel από aloe vera -ουσιαστικά, η αλόη, γενικότερα-, δροσίζει και, ταυτόχρονα, καταπραΰνει την καμένη επιδερμίδα, ενώ δημιουργεί μία στρώση προστασίας από το ξυραφάκι. Επιπλέον, συμβάλλει σημαντικά στην αναπλήρωση της υγρασίας ενώ λειτουργεί και ως ενυδατική κρέμα! Μα γιατί δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.