ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνετε ολοκληρωμένο μακιγιάζ μόνο με ένα lipstick


6 Αυγούστου 2016

cover-lipstick.jpg

Επειδή ό,τι και να λέμε, μερικές φορές θέλουμε απλά να είμαστε πανέμορφες μέσα σε ελάχιστα λεπτά με όσο το δυνατόν λιγότερα beauty products, και επειδή, επίσης, είναι καλοκαιράκι και μέρες που είναι οι πολλές στρώσεις μακιγιάζ στο πρόσωπό μας δεν βοηθάνε, σκεφτήκαμε τον τρόπο να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο makeup look μόνο με ένα προϊόν. Ο τρόπος είναι ένας -multitasking- και το προϊόν δεν είναι άλλο από το αγαπημένο σας lipstick.

Εξηγούμαι ευθύς αμέσως: Αρχικά, απλώστε λίγο από το lipstick σας στο πάνω μέρος του αριστερού χεριού για να έχετε τον έλεγχο της ποσότητας που θα χρησιμοποιείτε. Κι έπειτα...

1. Μάτια Πάρτε μία μικρή ποσότητα και απλώστε τη έτσι ακριβώς όπως θα κάνατε με τη σκιά σας. Φροντίστε να κάνετε καλό blend και το layer να μοιάζει λεπτό και ανάλαφρο.

2. Μάγουλα Απλώστε ψηλά στα μάγουλα μία μικρή ποσότητα. Δώστε χρώμα στα ζυγωματικά και αφού εφαρμόσετε απαλές κινήσεις, έπειτα ταμπονάρετε με τα δάχτυλά σας για καλύτερο blend. Δεν υπάρχει καλύτερο υποκατάστατο του ρουζ από ένα lipstick.

3. Χείλη Δεν χρειάζεται πλέον να παίρνετε την ποσότητα που χρειάζεστε από το χέρι σας. Χρησιμοποιείστε κανονικά το lipstick σας και αποφασίστε εσείς για τις στρώσεις που θα περάσετε, ανάλογα με το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

*Η απόχρωση του lipstick μπορεί να είναι όποια εσείς προτιμάτε, ωστόσο εγώ θα σας πρότεινα είτε να είναι σε ροζ (ή και φούξ) απόχρωση είτε σε καφετίζουσα.

Ο καύσωνας πλέον δεν είναι εχθρός και το καλοκαίρι μας μπορεί να είναι όσο χρωματιστό θέλουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.