ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauté την Κυριακή: 3 tips για τέλεια επιδερμίδα το φθινόπωρο


11 Σεπτεμβρίου 2016

Είναι φθινόπωρο. Είναι 100% φθινόπωρο και εγώ, προσωπικά, χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό καθώς είναι η αγαπημένη μου εποχή -βέβαια, μοιάζει σαν να κρατάει μόνο λίγες εβδομάδες, αλλά τι να κάνουμε; Έχουμε αρχίσει να ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να σκεφτόμαστε όλα όσα θα χρειαστούμε τη νέα σεζόν και, όπως, ενδιαφερόμαστε για όλα αυτά, καλό είναι να ενδιαφερθούμε και για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας για να είμαστε βέβαιες πως θα παραμείνει υγιής και λαμπερή.

1. Συνεχίστε να προστατεύετε το δέρμα από τον ήλιο. Το ότι δεν είναι πια καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι σταματάμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας από τις ακτίνες του. Αν δεν θέλετε να εφαρμόζετε (και) αντηλιακό, μπορείτε να φροντίσετε η ενυδατική σας κρέμα να έχει δείκτη προστασίας -ιδανικά, SPF 30- και να είστε γενναιόδωρες στην ποσότητα. Μην ξεχνάτε την περιοχή του λαιμού!

2. Κάντε απολέπιση. Αν νιώθετε το δέρμα σας κάπως ξηρό και τραχύ μετά την καλοκαιρινή του έκθεση στον ήλιο, αρχίστε να αλλάζετε τη beauty ρουτίνα σας και βάλτε στο πρόγραμμά σας, κάθε Κυριακή βράδυ, την απολέπιση για να αρχίσει να επανέρχεται η υγιής όψη του.

intext

3. Ενισχύστε την ενυδάτωση. Περισσότερο κρύο, ναι, συνήθως, σημαίνει και ξηρότερο δέρμα. Πέρα από απολέπιση το δέρμα χρειάζεται και άλλου είδους ενυδάτωση. Αποχωριστείτε τη light ενυδατική σας κρέμα και εξοπλιστείτε με μία που θα έχει πιο ενισχυμένη σύνθεση και αρχίκά χρησιμοποιείστε τη κάθε βράδυ αντί της ελαφριάς. Θα δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί θα ξυπνήσετε με πιο απαλή επιδερμίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.