ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πήγαμε στο Λονδίνο και ανακαλύψαμε τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ


TSVIGKOU

24 Οκτωβρίου 2016

1020-2.jpg

Σαφώς και δε χάνω σχεδόν κανένα catwalk, κατά τη διάρκεια των fashion weeks. Αυτή είναι η πρώτη μου πηγή, για να ενημερωθώ για τις νέες τάσεις στα ρούχα, στα μαλλιά και κυρίως για το μακιγιάζ. Πρόσφατα έκανα ένα τετραήμερο ταξίδι στο αγαπημένο Λονδίνο, το οποίο δε βρίσκω καθόλου μελαγχολικό, όπως λένε πολλοί. Αντιθέτως θεωρώ ότι είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες, γεμάτες με "things to do" πόλεις στον κόσμο, που σε γεμίζει εμπειρίες και εικόνες. Επιπλέον είναι ένα από τα μέρη, που αξίζει να κάνεις focus στο street style καθ'ότι θα ανακαλύψεις τα νέα trends αλλά και looks που δεν μπορούσες να φανταστείς ότι μπορεί να επιλέξει ένας άνθρωπος. Κάνοντας λοιπόν βόλτα στην Oxford, στην Baker Street και στην Bond Street παρατήρησα ότι οι φετινές τάσεις στο μακιγιάζ, δεν έχουν καμία σχέση με τις περσινές . Ξεχάστε τα burgundy lips, το έντονο strobing στα ζυγωματικά και τις neutral αποχρώσεις στα μάτια. Οι "Λονδρέζες" fashionistas λένε "ΝΑΙ" στα smokey eyes, στα πυκνά και σκούρα φρύδια, στα natural lips και στις glitter λεπτομέρειες. Τα χρώματα στα μάτια είναι καφέ, γκρι και μαύρο ενώ στα χείλη έχει κάνει δυναμικό come back το lip gloss...ναι εννοώ αυτό που έχετε καταχωνιασμένο στο συρτάρι του μπάνιου σας. Επίσης κορίτσια μου glitter...πολύ glitter, στα μάτια, στα χείλη παντού.  Αυτό είναι κάτι που δε νομίζω ότι θα καταφέρω να το υιοθετήσω ποτέ, ωστόσο πολλές από εσάς μπορείτε να το τολμήσετε.

Stay Tuned τις επόμενες ημέρες, θα σας αναλύσω ένα προς ένα τα makeup looks που είδα και μου έκαναν εντύπωση. Πιστέψτε με έχουν τρομερό ενδιαφέρον... Σήμερα ας κάνουμε ένα mini flashback σε φετινές street εμφανίσεις του Λονδίνου. Παρατηρήστε και μόνες σας, τα χείλη είναι φυσικά και έχουν όλες επικεντρωθεί στο έντονο βλέμμα.

[gallery-707099]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.