ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Concealer: Ο εχθρός των ρυτίδων ή μήπως όχι;


2 Νοεμβρίου 2016

Καθώς περνούν τα χρόνια, η περιοχή των ματιών είναι αυτή που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Η λεπτή επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών σπάει και δημιουργείτε το γνωστό σε όλες μας "πόδι χήνας". Όταν εφαρμόζονται διάφορα προϊόντα στη συγκεκριμένη περιοχή, οι ρυτίδες μπορεί να φαίνονται πιο έντονα, από κάθε άλλη φορά. Γι αυτό πρέπει στο συγκεκριμένο σημείο να επιλέγουμε τα σωστά προϊόντα, να χρησιμοποιούμε συγκεκριμένη ποσότητα και να τα εφαρμόζουμε με συγκεκριμένη τεχνική. Το concealer είναι το προϊόν που καλύπτει τους μαύρους κύκλους και όλα τα σημάδια στην περιοχή των ματιών.  Αν έχετε ρυτίδες στα μάτια σας, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε concealer σε υγρή μορφή. Η ποσότητα πρέπει να είναι μικρή, γιατί σε αντίθετη περίπτωση δημιουργούνται γραμμές με το προϊόν. Επίσης καλό είναι να απλώνετε το προϊόν με το δάχτυλό σας, κάνοντας απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. Αν μετά από πέντε λεπτά παρατηρήσετε ότι έχουν δημιουργηθεί γραμμές, με ένα μικρό πινέλο πουδράρετε ελαφρώς την περιοχή, αφού πρώτα έχετε στρώσει ξανά το concealer με το δάχτυλό σας.

Extra Tip: Όταν πάτε να αγοράσετε concealer, δώστε προσοχή και στην απόχρωση που θα επιλέξετε. Θα πρέπει να καλύπτει τους μαύρους κύκλους σας. Ζητήστε να το δοκιμάσετε στο κατάστημα, πριν την αγορά του! [gallery-710969]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.