ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 Προϊόντα ήταν αρκετά για ένα βραδινό look


TSVIGKOU

6 Δεκεμβρίου 2016

sciggou-t.jpg

Το θέμα του ρούχου δε μου πήρε πολύ χρόνο. Με το αγαπημένο, κλασσικό μαύρο φόρεμα ήξερα ότι θα ήμουν εντυπωσιακή. Το συνδύασα με μία μπεζ, μυτερή γόβα, χρυσούς κρίκους, μαύρη εσάρπα και ήμουν άψογη.
Σειρά είχε το μακιγιάζ...
Άνοιξα το συρτάρι με τα καλλυντικά μου και για ώρες τα χάζευα. Αφού έκανα μία απόπειρα να κάνω smokey eyes, στη μέση του μακιγιάζ το μετάνιωσα και τα έσβησα. Ήθελα ένα makeup look πιο sexy και σαγηνευτικό. Όπως καταλαβαίνετε πήγα στην εύκολη αλλα "θαυματουργή" λύση του κόκκινυ κραγιόν.
Διαβάστε step by step το μακιγιάζ που ακολούθησα και δοκιμάστε το. Θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ:

  1. Αρχικά άπλωσα σε όλο μου το πρόσωπο το αγαπημένο μου foundation.
  2. Στη συνέχεια πήρα το νέο μου κόκκινο κραγιόν "Ruby Gold" από τη L'Oreal Paris και τόνισα τα χείλη μου.
  3. Σειρά είχε το μάτι...στο οποίο απέφυγα να βάλω σκιά. Πήρα το επίσης ολοκαίνουργιο Eye Foil από τη σειρά της Victria Beckham για την Estee Lauder και έδωσε μία διακριτική λάμψη στο κινητό μου βλέφαρο αλλά και στις κάτω ρίζες των βλεφάρων μου.
  4. Μακιγιάζ χωρίς μάσκαρα όμως δεν υπάρχει. Γι αυτό και τόνισα τις βλεφαρίδες μου με τη μάσκαρα της Avon, "AvonTrue" Colour.
  5. Ολοκλήρωσα το beauty look μου ρίχνοντας μερικές σταγόνες από το σαγηνευτικό άρωμα της Nina Ricci, "Luna".

Σαφώς δεν πήγα στο ραντεβού με άφτιαχτο νύχι.Το χρυσό βερνίκι νυχιών 660, της L'Oreal Paris ήταν ό,τι χρειαζόμουν για να ολοκληρώσω το look μου.

[gallery-715767]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.