ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς βάφονται τα κορίτσια της Νέας Υόρκης. Πήγαμε και είδαμε


TSVIGKOU

12 Δεκεμβρίου 2016

138f54f70457b4b34982c5d72b6b2234.jpg

Περπατώντας λοιπόν στην 5th, στην Lexington, στη Madisson τα μάτια μου είδαν από την πιο καλοντυμένη και προσεγμένη κυρία, μέχρι το πιο εκκεντρικό fashion icon.

Κάνοντας focus στο πρόσωπο και επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μου στο μακιγιάζ τους συνειδητοποίησα ότι οι Νεοϋορκέζες, δεν ενδιαφέρονται για τις τάσεις.
Τι κι αν οι διάσημοι makeup artists φωνάζουν για glitter lips, για έντονα ζυγωματικά και για ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια; Οι γυναίκες της Νέας Υόρκης δεν προδίδουν τα τρία πιο κλασσικά makeup looks. Natural makeup look, red lips και smokey eyes είναι οι beauty επιλογές που επιλέγουν οι περισσότερες.
Στα βραδινά αλλά και στα πρωινά looks, το κόκκινο κραγιόν σε ό,τι απόχρωση μπορείτε να φανταστείτε πρωταγωνιστεί. Επιπλέον τα τονισμένα μάτια σε αποχρώσεις του καφέ και του γκρι. Ενώ οι πιο συντηρητικές επιμένουν στο natural makeup look, με ελαφρώς τονισμένα ζυγωματικά σε ροζ ή κοραλί απόχρωση.

[gallery-715907]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.