ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Απαντάμε στις 10 πιο googled ερωτήσεις του 2016


TSVIGKOU

22 Δεκεμβρίου 2016

blugirl-bss15-025.jpg

Ακόμα και εγώ ως beauty editor αλλά και makeup artist κάποιες φορές αναρωτιέμαι για διάφορα θέματα και φυσικά το google έχει πάντα να μου δώσει μία απάντηση.
Στο jenny.gr όμως θέλουμε οι αναγνώστριές μας να μην έχουν απορίες. Γι αυτό συγκεντρώσαμε τις 10 ερωτήσεις που έγιναν google περισσότερες φορές, μέσα στο 2016 και σας τις παρουσιάζουμε, δίνοντάς σας φυσικά και τη σωστή-σύμφωνα με εμάς-απάντηση. 

  • Πώς γίνεται η πλεξίδα ψαροκόκαλο;

Το hairstyle που κερδίζει μέσα στο 2016 είναι η πλεξίδα ψαροκόκκαλο, η οποία δεν είναι και τόσο δύσκολη όσο νομίζετε, απλά διαφέρει από την κλασσική πλεξίδα που όλες γνωρίζουμε, γι αυτό μας δυσκολεύει. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα δείτε ότι θα είναι παιχνίδι, να την πετύχετε.
 

 

  • Πώς ξεβάφουμε το ημιμόνιμο manicure;

Μας βολεύουν γιατί διαρκούν ημέρες και γυαλίζουν πολύ, όμως όταν είναι να τα ξεβάψουμε μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Η μόνη λύση για να απαλλαχτείτε από το ημιμόνιμο μανικιούρ σας είναι να χρησιμοποιήσετε καθαρό ασετόν, να τυλίξετε για 5-7 λεπτά τα νύχια σας με αλουμινόχαρτο, έχοντάς τα καλλυμένα με βαμβάκι βουτηγμένο στο ασετόν και στη συνέχεια με ένα ειδικό ξυλάκι νυχιών και απαλές κινήσεις να βγάλετε το βερνίκι.
Ναι, συμφωνούμε είναι σκέτη ταλαιπωρία!

  • Πώς καθαρίζουμε τα πινέλα μακιγιάζ;

Με υλικά που έχετε σπίτι σας, πανεύκολα θα καθαρίσετε τα πινέλα σας και καλό είναι να το κάνετε αυτό κάθε εβδομάδα. Δείτε τι έκανα μία Κυριακή στο σπίτι μου και κάντε κι εσείς το ίδιο. Μπείτε εδώ και μάθετε πώς θα αποκτήσετε πεντακάθαρα πινέλα αλλά και σφουγγαράκια μακιγιάζ.

  • Πώς μπορώ να αποκτήσω σγουρά μαλλιά;

Αυτή η ερώτηση μας μπερδεύει λίγο. Αν τα μαλλιά σας είναι ολόισια μην περιμένετε αποτέλεσμα, χωρίς να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι. Από την άλλη όσες έχετε σπαστά μαλλιά ή σγουρά και απλά θέλετε να ενισχύσετε το look σας, το μυστικό κρύβεται στα σωστά προϊόντα. Ποια είναι αυτά; Δείτε το gallery που ακολουθεί:

[gallery-715971]

  • Πώς αποκτούμε το τέλειο σχήμα φρυδιών;

Πραγματικά πόσες φορές έχουμε μιλήσει για το τέλειο σχήμα φρυδιών και πώς μπορούμε να το αποκτήσουμε; Δείτε τους τίτλους που ακολουθούν και κάντε απλά ένα click σε αυτό που πρέπει να διαβάσετε.

  1. Η ομορφιά του προσώπου κρύβεται στο σχήμα των φρυδιών
  2. Αφήστε τα φρύδια σας φυσικά και χτενίστε τα προς τα πάνω!
  3. Καλοσχηματισμένα φρύδια με τρία απλά βήματα​
  • Πώς απλώνουμε το concealer;

To concealer δεν είναι τόσο απλό, όσο φαντάζονται πολλές γυναίκες. Επιπλέον δεν μπορούμε να απλώνουμε το προϊόν, όπως να΄ναι απλά για να πετύχουμε κάλυψη. Για να έχουμε σωστή ισορροπία αποχρώσεων στο πρόσωπό μας, θα πρέπει να σχηματίζουμε ένα τρίγωνο κάτω από τα μάτια μας, με το προϊόν-σε όποια μορφή και αν είναι υγρή, compact-και στη συνέχεια με ταμποναριστές, απαλές κινήσεις να το απλώνουμε, σβήνοντάς το προς τα κάτω και φτάνοντας στις ρινοπαρειακές. Επίσης απαιτείται προσοχή στο προϊόν που θα επιλέξουμε.

[gallery-715972]

  • Πώς θα διώξουμε τις σακούλες κάτω από τα μάτια;

Ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς της γυναίκας είναι η ενυδατική κρέμα ματιών. Βλέπετε η συγκεκριμένη περιοχή είναι τρομερά ευαίσθητη και απαιτεί ιδιαίτερη περιποίηση. Από μία ηλικία και μετά πρέπει όλες να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στα μάτια μας. Με το κατάλληλο προϊόν, θα αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες σακούλες. Επίσης μην ξεχνάτε ότι όταν έχουμε σοβαρό πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή, καλό είναι να αποφεύγουμε το υπερβολικό makeup-concealer. Δουλεύουμε τα προϊόντα μακιγιάζ τοπικά και σε μικρές ποσότητες.

 [gallery-715803]

  • Πώς θα μακρύνουν πιο εύκολα τα μαλλιά μου;

Αρχικά το συχνό κούρεμα είναι κάτι που δυναμώνει τα μαλλιά μας και τα βοηθάει να μακραίνουν πιο γρήγορα. Ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, κουρεύετε λίγο τις άκρες σας. Επίσης όσο πιο υγιής είναι η τρίχα σας, τόσο πιο γρήγορα θα δείτε τα μαλλιά σας και πάλι μακριά. Επενδύστε σε ένα καλό σαμπουάν και στο κατάλληλο προϊόν ενυδάτωσης. Στο e-shop του sadhu hair ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα μαλλιών σε τιμές που συμφέρουν.

  • Πώς θα αποκτήσουμε τέλεις βλεφαρίδες;

Αν δε θέλετε να βάλετε ημιμόνιμες βλεφαρίδες-και πολύ καλά θα κάνετε-, σας έχουμε τα ιδανικά tips για τέλειες βλεφαρίδες που μοιάζουν σχεδόν σαν ψεύτικες. Κάντε click εδώ και ακολουθήστε τα tips.

  • Τι είναι το balayage;

Παρ'ότι είναι μία τεχνική που χρόνια επιλέγουν αρκετές γυναίκες, αυτή η ερώτηση παραμένει στο top 10 του google. Πρόκειται για μία τεχνική βαφής των μαλλιών, η οποία εφαρμόζεται στην επιφάνεια και όχι στο εσωτερικό των μαλλιών. Επίσης για να είναι πετυχημένο το balayage πρέπει να έχει φυσικό αποτέλεσμα. Άρα μιλάμε για highlights κυρίως στις άκρες των εξωτερικών μαλλιών μας, που έχουν 2 το πολύ 3 τόνους χρώματος διαφορά από τις ρίζες. 

Για οποιαδήποτε άλλη beauty απορία έχετε, την επόμενη φορά μη ρωτήσετε το google, ρωτήστε το jenny.gr

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.