ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

"Τι κάνω λάθος με το μακιγιάζ μου και δε βγαίνω ωραία στις selfies;"


TSVIGKOU

24 Δεκεμβρίου 2016

20161130-zaf-a160-096.jpg

Αν νομίζετε ότι φταίει το μακιγιάζ σας, είστε γελασμένες. Σίγουρα μπορεί να έχετε κάνει κάποιο beauty mistake, το οποίο γράφει στο φακό και αποτυπώνεται ύστερα στη φωτογραφία. Τις περισσότερες φορές όμως φταίει ο φωτισμός και στις φωτογραφίες δεν είστε τόσο fab, όσο στην πραγματικότητα.
Ας τα δούμε όμως αναλυτικά όλα ένα προς ένα γιατί οι selfies μας αφορούν όλες.

Φως Ημέρας
Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για τέλειες φωτογραφίες από το να φωτογραφίζεστε με φυσικό φως ημέρας. Πριν ο ήλιος χαθεί, στηθείτε μπροστά από αυτόν και κάντε το click της κάμερας έχοντας φυσικά απενεργοποιημένο το φλας. 

Θέση Προσώπου
Ψηλά και προς το φως. Αν μπορείτε να αποστηθίσετε αυτή την πρόταση, την επόμενη φορά δε θα πιστεύετε ότι είστε εσείς στη φωτογραφία. Σηκώνετε το κεφάλι, να φανεί ο λαιμός, ποζάρετε προς τα εκεί που είναι το φως και κάνετε το click.

Μακιγιάζ
Να ξέρετε ότι ο φακός αγαπάει το makeup. Αυτό σημαίνει ότι όταν είστε ελαφρώς βαμμένες, στη φωτογραφία θα φαίνεστε σχεδόν άβαφες. Προσοχή, μη σκεφτείτε ότι πρέπει να παστωθείτε στο foundation και να κάνετε smokey eyes για να βγείτε άψογες στη φωτογραφία. Βρείτε απλά την ισορροπία ανάμεσα στο φακό και στο μακιγιάζ. Δημιουργήστε μία καλή βάση στο πρόσωπό σας, τονίστε το βλέμμα σας με την κατάλληλη μάσκαρα και αποφύγετε τους άχρωμους τόνους στα χείλη σας...οι λάτρεις του φυσικού επιλέξτε ένα dark neutral κραγιόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.