ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μαζί με το 2016 αποχαιρετούμε και τα instagram beauty videos


TSVIGKOU

1 Ιανουαρίου 2017

20160919-zaa-p134-461.jpg

Αυτά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στα instagram videos διάσημων bloggers από το εξωτερικό αλλά και αρκετών makeup artists.
Ένα είδος μακιγιάζ με επιρροές από την Ανατολή, που κάθε άλλο παρά θηλυκό, κολακευτικό και sexy δεν είναι.
Υπάρχουν πολλά στοιχεία που τα συγκεκριμένα videos δεν αντιπροσωπεύουν το μακιγιάζ της μέσης Ελληνίδας και που δε θέλουμε να τα βλέπουμε άλλο στη ροή του προφίλ μας, στο instagram.
Ας ξεκινήσουμε με τα μοντέλα που επιλέγονται για την πραγματοποίηση των συγκεκριμένων video. Οι περισσότερες έχουν πειράξει αρκετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και ιδιαίτερα τα χείλη τους. Τόσο φουσκωμένα χείλη κάθε άλλο παρά γοητευτικά δεν είναι. Όταν μπαίνουν και οι 20 στρώσεις κραγιόν και στη συνέχεια άλλες 45 lip gloss πραγματικά με πιάνουν τα γέλια με το αποτέλεσμα. Σίγουρα όταν ξεβάφονται αυτές οι κοπέλες τα χείλη τους χρειάζονται εντατική θεραπεία.
Ύστερα όλες έχουν κάνει tattoo στα φρύδια τους, κάτι που τις διευκολύνει να πετύχουν ένα τόσο τέλειο σχήμα-όχι ότι μας αρέσει ο σχεδιασμός που κάνουν.
Επίσης όλο αυτό το contouring με τις γυαλάδες, τα κόκκινα concealer κάτω από τα μάτια για να σβήσουν οι κύκλοι, τις γυαλάδες στα μήλα και το καφέ χρώμα σε κάθε γωνία απευθύνεται μόνο σε όσους θέλουν να πάρουν ιδέες για τις απόκριες και όχι για το βραδινό τους μακιγιάζ.
Τέλος τι να πρωτοπούμε για αυτό το smokey eye; Όχι κορίτσια πιστέψτε με τόσο εύκολα τη γραμμή eyeliner ούτε εγώ δεν την κάνω που είμαι makeup artist. Επίσης τόσο glitter στο κινητό βλέφαρο μου θυμίζει Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όχι makeup. Τέλος αυτή η γωνία που έχει γίνει με μετρήσεις χάρακα είναι πραγματικά  απαράδεκτη. Και φυσικά με τέτοια ψεύτικη βλεφαρίδα σίγουρα μειώνεται η όραση, εμπιστευτείτε με.

Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να προσθέσω κάποιο από αυτά τα videos, είμαι σίγουρη όμως ότι όλες καταλαβαίνετε που αναφέρομαι.
Όλες θέλουμε έντονα χείλη, όλες κάνουμε κάποιο contouring, όλες τονίζουμε τα μάτια μας με μακιγιάζ και κάποια ψεύτικη βλεφαρίδα, όλες θέλουμε ένονα φρύδια αλλά καμία δεν μπορεί να πετύχει και βασικά ΔΕ ΘΕΛΕΙ να έχει αυτά τα μακιγιάζ που βλέπουμε στo instagram.
No, no, no κορίτσια...κάντε follow άλλες bloggers και makeup artists.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.