ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα beauty προϊόντα που πρέπει να έχετε μέσα στο Πρωτοχρονιάτικο clutch


TSVIGKOU

30 Δεκεμβρίου 2016

saab-dwaw1617-156.jpg

Οι περισσότερες γυναίκες-μέσα σε αυτές είμαι και εγώ-πετάμε στη βραδινή μας τσάντα ένα κραγιόν, ένα lip gloss, μία μάσκαρα και ένα concealer. Κορίτσια μου να σας ενημερώσω ότι αυτά τα προϊόντα είναι ξεπερασμένα στις ημέρες μας.
Αφού υπάρχουν στην αγορά κραγιόν που διαρκούν έως και 24 ώρες, μάσκαρα που και βροχή να κυλάει το δάκρυ, μένει στη θέση της και προϊόντα για βάση που μας κρατάνε υπέρλαμπρες όλο το βράδυ, τη θέση τους στο τσαντάκι μας παίρνουν άλλα προϊόντα.

Ποια είναι αυτά;

  1. Bουρτσάκι για τα φρύδια. Όλο το focus πλέον γίνεται στα φρύδια, τα οποία πρέπει να είναι έντονα και χτενισμένα προς τα πάνω. Ακόμα και αν το προϊόν έχει μείνει στη θέση τους, με το βουρτσάκι σίγουρα θα χρειαστεί να δώσετε τη σωστή φορά στα φρύδια σας, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  2. Πάρτε μαζί σας επιθέματα για τα πόδια σας. Τόσες ώρες πάνω στα τακούνια είναι σίγουρο ότι θα τα χρειαστείτε.
  3. Mini hairspray ή dry shampoo. Ανάλογα ποιο προϊόν σας βολεύει περισσότερο, βάλτε το στο τσαντάκι σας για να φιξάρετε το χτένισμά σας.
  4. Ένα mini spray για δροσερή αναπνοή. Ποτέ δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθεί η βραδιά και σίγουρα το τελευταίο που θέλετε είναι να μυρίζετε αλκοόλ.
  5. Λάστιχο για τα μάλλια. Μη μου πείτε ότι δεν έχετε ζητήσει ποτέ σας από φίλη σας ένα λάστιχο για να πιάσετε τα μαλλιά σας, κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  6. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αποχωριστεί το κραγιόν της-το ξέρω από πάνω ότι σας γράφω ότι υπάρχουν κραγιόν που διαρκούν 24 ώρες-για να νιώθουμε όμως ασφάλεια και μόνο ας το βάλουμε στην τσάντα μας, δεν πιάνει και τόσο χώρο.


 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.