ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Συμβουλές για σωστή εφαρμογή του Foundation


TSVIGKOU

23 Ιανουαρίου 2017

balmain-baw1516-04919742.jpg

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να απλώσετε το foundation στο πρόσωπό σας, ωστόσο κάθε ένας από αυτούς έχει διαφορετικό αποτέλεσμα και κάποιοι δεν ταιριάζουν στο προϊόν που χρησιμοποιείτε.

  • Δάχτυλα: Είναι ο πιο αγαπημένος τρόπος και είναι δωρεάν. Αρκετοί makeup artists θα σας πουν ότι είναι σωστός τρόπος να απλώνετε το foundation ή το concealer σας, καθώς με το δάχτυλο ζεσταίνετε το προϊόν και μπορείτε να το δουλέψετε καλύτερα. Η δική μας συμβουλή είναι ότι όσο πιο ελαφρύ με διάφανη κάλυψη(sheer) είναι το προϊόν σας, τόσο πιο εύκολο είναι να το δουλέψετε με τα δάχτυλά σας.
  • Πινέλο: Είναι ιδανικό για να ελέγξετε την κάλυψη γύρω από το πρόσωπό σας και να δουλέψετε το προϊόν σε μέρη που δεν μπορείτε να φτάσετε με άλλο τρόπο, όπως οι εσωτερικές γωνίες των ματιών σας και οι γωνίες της μύτης σας. Τα μειονεκτήματα είναι ότι μερικές φορές, κάποιες βούρτσες μπορούν να κάνουν το προϊόν σας να κολλάει, αλλά είναι ιδανικά αν θέλετε να έχετε το προϊόν υπό έλεγχο και να δουλέψετε τη βάση λεπτομερώς. 

 [gallery-716135]

DIY Cleaner για τα πινέλα σας

  • Beauty Blender: Το γνωστό σε όλους σφουγγαράκι σε σχήμα κώνου. Τα προτιμάμε καθώς απλώνουν ομοιόμορφα το προϊόν και δίνουν τέλειο φινίρισμα. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να δουλέψετε με λιγότερο προϊόν. Μπορείτε να βρέξετε το σφουγγάρι πριν από την εφαρμογή και αυτό επειδή απορροφά το νερό, δεν θα απορροφήσει το foundation, με αποτέλεσμα όλο το προϊόν, να μείνει στο πρόσωπό σας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.