ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Όλη η αλήθεια για το beauty look του Trump


TSVIGKOU

21 Ιανουαρίου 2017

abaca-579017-013.jpg

Μία από τις απορίες που έχει ένα μεγάλος μέρος του πληθυσμού είναι γιατί η επιδερμίδα του είναι πορτοκαλί. Με μία μικρή έρευνα στο google θα βρείτε διάφορες απαντήσεις. Από τη μικρή μου εμπειρία θεωρώ ότι ο Mr Trump έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στο solarium - όπως αρκετοί Αμερικανοί πολίτες, να τα λέμε και αυτά - και δεδομένου ότι η επιδερμίδα του είναι λευκή, το χρώμα βγαίνει κάπως πιο... πορτοκαλένιο στην απόχρωση, μάλιστα, που έχουν τα πορτοκάλια Δυτικής Αχαϊας. Όταν εφαρμόζεται και το makeup - όλοι οι επώνυμοι στις δημόσιες εμφανίσεις του, βάφονται - και συγκεκριμένα η πούδρα, που προφανώς δεν είναι διάφανη, το χρώμα εκδηλώνεται περισσότερο, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή τη φρουτένια οπτασία.



Στη συνέχεια, θα ήθελα να αναφερθώ σε μία λανθασμένη κίνηση που έγινε στο χθεσινό μακιγιάζ του νέου προέδρου - εύχομαι ο συνάδελφος να μη χάσει τη δουλειά του. Εφόσον ο Trump διαθέτει σακούλες κάτω από τα μάτια του, κατά την άποψή μου ήταν λάθος να χρησιμοποιηθεί concealer σε πιο ανοιχτή απόχρωση, σε σχέση με την επιδερμίδα του. Μιλάμε για ένα κατάλευκο σεντόνι κάτω από τα μάτια, όχι αστεία. Από τη στιγμή που επιλέχθηκε ένα τόσο ανοιχτόχρωμο concealer, οι σακούλες τονίστηκαν και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορούμε καν  να δούμε τα μάτια του Trump. Επιπλέον, μας θύμισε έντονα το μακιγιάζ της συζύγου του και αυθόρμητα μπήκαμε στο τριπ "Ποιος φόρεσε χειρότερα το concealer;". 



Δε μας πείθουν ιδιαίτερα τα μυστικά ομορφιά της Melania Trump

Επιπλέον, τι να πει κανείς για αυτό το hairlook; Ίσως να έχει δίκιο ο κύριος Donald και όντως να μην τα βάφει τα μαλλιά του. Είναι σύνηθες να κιτρινίζει το μαλλί, σε ανθρώπους όταν μεγαλώνουν. Από την άλλη όμως δεν μπορεί να αρνηθεί ότι κρατά για ώρες όρθιο τον κομμωτή του να του φυσάει με το πιστολάκι το μαλλί, για να σταθεροποιηθεί και να μείνει με φορά προς τα δεξιά-πάντα δεξιά ο Trump, σε όλα του.
Βλέπετε οι τρίχες του φαίνονται ότι είναι τρομερά λεπτές και αυτό σημαίνει ότι για να σταθεροποιηθεί ένα look, απαιτείται χρόνος. Όσο για αυτή τη φράντζα-σκέπαστρο, πιστέψτε με πρέπει να γίνεται σπατάλη αρκετών μπουκαλιών λακ για να μείνει ανέγγιχτη. Με μπουνάτσες και μποφόρια αυτό το μαλλί θα είναι έτσι, αλήθεια σας λέω!

Τέλος θα κλείσω με μία παρατήρηση, η οποία κάθε άλλο παρά υπερβολική δεν τη λες. Τα φρύδια του Mr President έχουν πειραχτεί αρκετά, το αγαπημένο τσιμπιδάκι έχει μπει στο συγκεκριμένο μέρος του προσώπου του. Και μάλιστα έχει δουλευτεί έτσι ώστε να δώσει τέτοιο σχήμα στα φρύδια που να μπορούν να εκφράζουν θυμό-αυτό είναι άλλωστε το ύφος που συνοδεύει τον Κύριο Trump, σε κάθε του εμφάνιση. Δεν είναι δύσκολο αν θέλετε και εσείς να μοιάζετε θυμωμένες, απλά κάντε αυτό το σχήμα στα φρύδια σας. Κουρέψτε τετράγωνα την αρχή των φρυδιών σας και δώστε οβάλ γραμμή σε όλο το σχήμα τους. Κάθε φορά που θα αποκτάτε και λίγο θυμωμένο ύφος, το βλέμμα σας θα είναι απλά έτσι:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.