ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τατουάζ φρυδιών: Όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε


TSVIGKOU

24 Ιανουαρίου 2017

9d1830f91e6692b711efb3ea35863bba.jpg

Παρακολουθώντας τον τελευταίο καιρό διάφορα beauty videos που κυκλοφορούν στα social media, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβουμε ότι αρκετά beauty trends έχουν έναν αέρα Ανατολής. Ας μην ξεχνάμε ότι εκεί οι γυναίκες είναι fan του έντονου μακιγιάζ και της υπερβολής. Έντονα μάτια, έντονα χείλη, έντονες γωνίες και φυσικά έντονα φρύδια.

Ας σταθούμε στα φρύδια. Ενώ στην αρχή επικρατούσε η άποψη ότι πρέπει να τα τονίζουμε - κάτι με το οποίο συμφωνούμε, αφού τα φρύδια είναι η ομορφιά του προσώπου μας και δίνει ένταση στο βλέμμα μας - στη συνέχεια άρχισαν σιγά σιγά τα πράγματα να παρεκτρέπονται. Διάσημοι beauty bloggers και makeup artists προτείνουν πλέον τα φρύδια να βάφονται υπερβολικά και το σχήμα τους να είναι μελετημένο με μαθηματική ακρίβεια ή να γίνεται ακόμα και τατουάζ στο συγκεκριμένο σημείο, έτσι ώστε να είναι έντονο το αποτέλεσμα.

Μαζί με το 2016 αποχαιρετούμε και τα instagram beauty videos

Αν μία γυναίκα δεν έχει φρύδια, σαφώς το ημιμόνιμο τατουάζ είναι μία πολύ καλή λύση. Ωστόσο, αν έχετε φρύδια και θέλετε απλά να ακολουθήσετε αυτή την τάση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, διότι ο κίνδυνος να παραμορφώσετε τα χαρακτηριστικά σας είναι μεγάλος.  Ενναλακτικά, αν θέλετε τονισμένα φρύδια, άλλα η ιδέα του να κάνετε τατουάζ σας ξενίζει, τότε απλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μολύβι ή σκιά.

Μην ξεχνάτε ότι η φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας είναι μοναδική και αυτό που πρέπει να κάνει είναι με το μακιγιάζ να αναδείξει τα δυνατά της σημεία. Αν τα φρύδια της δεν είναι ένα από αυτά, αρκεί να τα τονίσει ελαφρώς και να επικεντρωθεί σε χείλη, μάτια ή ζυγωματικά, πάντα όμως βάζοντας όρια και επιλέγοντας ένα μακιγιάζ που δεν παραμορφώνει το πρόσωπό της.

Αφήστε τα φρύδια σας φυσικά και χτενίστε τα προς τα πάνω!
Tips για βλεφαρίδες πιο εντυπωσιακές και από ψεύτικες

Το υπερβολικό μακιγιάζ δεν αρέσει και δεν ταιριάζει σε καμία γυναίκα. Δεν πρόκειται για ένα νέο κανόνα, αντιθέτως είναι ένας από τους πιο παλιούς, ο οποίος θα ισχύει για πάντα.  Και να θυμάστε πως η φυσική σας ομορφιά είναι μοναδική στον κόσμο. Μην την αλλάξετε. 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.