ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς αντιμετωπίζουμε το ενοχλητικό σπυράκι της περιόδου;


TSVIGKOU

7 Φεβρουαρίου 2017

temperley-bss15-021.jpg

Από τη μία απαγορεύεται να πειράζουμε το πρόσωπό μας και ιδιαίτερα τα σπυράκια που είναι εσωτερικά και πονάνε κιόλας. Από την άλλη αν αρχίσεις να παστώνεσαι, όταν θα πρέπει να ξεβαφτείς είναι σίγουρο ότι θα το ερεθίσεις για να αφαιρέσεις τόσα προϊόντα και επιπλέον όση ώρα θα είσαι βαμμένη, το δέρμα σου δε θα αναπνέει. Κάτι που μόνο βοήθεια δεν προσφέρει στην εξαφάνιση του ενοχλητικού αποκτήματος,

Συμπέρασμα: πλένεις το πρόσωπό σου, αποφεύγεις τα βαριά προϊόντα ενυδάτωσης στο συγκεκριμένο σημείο, προτιμάς κάποια φαρμακευτική κρέμα για σπυράκια.που σου έχει συστήσει ο δερματολόγος σου.  Δεν ασχολείσαι μαζί του και δεν περνάς ατελείωτες ώρες στον καθρέφτη σου προσπαθώντας να το σπάσεις, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το κάνεις κόκκινο και να βγει πιο πρησμένο από ποτέ.

Αν όμως έχεις να βγεις, επιλέγεις ένα ελαφρύ προϊόν κάλυψης-concealer- και με καθαρό πινέλο, σφουγγάρι ή το δάχτυλο του χεριού καλύπτεις με απαλές κινήσεις το σπυράκι. Ναι, το ξέρω ότι δεν πρόκειται να το εξαφανίσεις, σκέψου όμως ότι αν κάνεις κάτι τέτοιο όταν θα ξεβαφτείς θα το ερεθίσεις και μετά μπορεί να μείνεις με σημάδι. Το σπυράκι σε λίγες ημέρες θα υποχωρήσει, το σημάδι προσώπου δεν είναι σίγουρο. Τέλος να είσαι σίγουρη ότι αν δεν το πειράξεις καθόλου, θα υποχωρήσει πιο γρήγορα απ'ότι φαντάζεσαι και δεν θα φαίνεται τόσο, αφού δε θα είναι ιδιαίτερα κόκκινο και πρησμένο!

5 μυστικά του concealer που δε γνωρίζατε μέχρι σήμερα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.