ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

BB, CC, DD, EE, PP τόσες κρέμες στην αγορά, όμως ποια πραγματικά να διαλέξουμε;


TSVIGKOU

10 Φεβρουαρίου 2017

lauren-baw1516-08875386.jpg

Η κρέμα ΒB είναι το "βάλσαμο ομορφιάς". Μπορεί να ενυδατώσει το δέρμα του προσώπου και να καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Αυτό βέβαια δε σημαινει ότι θα κάνουμε στην άκρη την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας μας.

Η κρέμα CC είναι ιδανική για έλεγχο του χρώματος. Αυτή η κρέμα θα σβήσει τη χλωμή ή κόκκινη, ερεθισμένη όψη που μπορεί να έχει το πρόσωπό σας. Περιέχει συστατικά που χαρίζουν φρεσκάδα στο δέρμα και του δίνουν μία απαλή υφή. Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα με λιπαρό τύπο δέρματος. 

Η κρέμα DD πήρε το όνομα της από τις λέξεις  "daily defense", που σημαίνουν καθημερινή άμυνα. Είναι το ιδανικό προϊόν, για να προστατεύσει την επιδερμίδα σας, από τις ακτίνες του ήλιου. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στη χρήση καθώς υπάρχει πιθανότητα να μπλοκάρουν οι πόροι του προσώπου. Είναι ιδανικές για πιο ώριμες επιδερμίδες.

Σειρά έχει η κρέμα PP ή αλλιώς "pink perfect" και στα ελληνικά το τέλειο ροζ. Είναι η κρέμα βάσης για την εφαρμογή makeup. Τα σωματίδια πυριτίου που περιέχει γεμίζουν όλα τα μέρη του δέρματος, κάνοντάς το λείο και απαλό. Ταιριάζουν σε κάθε τύπο του δέρματος, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα προσώπου. 

Τέλος η κρέμα EE- "extra exfoliation=έξτρα απολέπιση"- ανανεώνει το δέρμα, το απαλλάσει από τα νεκρά κύτταρα και επιπλέον το ενυδατώνει και το προστατεύει από τον ήλιο. Αρκετές παρέχουν άμυνα ενάντια στις υπεριώδεις ακτίνες και προστατεύουν και από την ακμή. Οι κρέμες EE δε δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και δε συνιστάται για άτομα με λεπτό ή ευαίσθητο δέρμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.