ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά τα beauty trends θα επιλέγουμε σε δύο μήνες


TSVIGKOU

20 Φεβρουαρίου 2017

Αυτά τα beauty trends θα επιλέγουμε σε δύο μήνες

Ρίχνωντας μία ματιά στα Spring/Summer 2017 catwalks καταλαβαίνουμε ότι τους επόμενους μήνες θα επιλέγουμε:

  • Burgundy Αποχρώσεις: Κάναμε αυτές τις αποχρώσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην άκρη, από την άνοιξη και μετά όμως θα τις επαναφέρουμε και μάλιστα όχι μόνο για τα χείλη μας, αλλά και για τα μάτια μας.  Γενικότερα τα burgundy colours παίζουν δυναμικά στα μακιγιάζ της άνοιξης και του καλοκαιριού.

  • Χαλαροί Κότσοι: Ξεχάστε το αυστηρό look στα χτενίσματά σας. Πιάστε σε ατημέλητο στιλ τα μαλλιά σας κότσο, αφήνοντας μερικές τούφες να πέσουν στο πρόσωπό σας. Κάντε ένα updo και μη σας νοιάζει καθόλου αν δεν είναι τέλειος, δε θέλουμε να είναι άλλωστε!

  • Γυαλάδα στο Πρόσωπο: Όταν ακούτε γυαλάδες να μην πηγαίνει το μυαλό σας, στο strobing. Αυτή τη φορά τα πάντα αφορούν την ενυδάτωση. Θέλουμε ένα λαμπερό, φρέσκο, υγιές πρόσωπο, το οποίο δείχνει έτσι φυσικά και όχι λόγω μακιγιάζ.

Χρειάζεστε μόνο δύο προϊόντα για λαμπερή επιδερμίδα

  • Φυσικά Φρύδια: Ξεχάστε τόξοειδή, ίσια, τετραγωνισμένα φρύδια, κάντε στην άκρη το τσιμπιδάκι φρυδιών και αφήστε τα φρύδια σας φυσικά, πλούσια και πυκνά. Αν κάτι πρέπει να κάνετε είναι να τα χτενίζετε, κατά προτίμηση με φορά προς τα πάνω.

Beauté την Κυριακή: Περιποιούμαστε τις βλεφαρίδες μας με καστορέλαιο

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.