ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα πετύχουμε καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια;


TSVIGKOU

7 Μαρτίου 2017

furstenberg-bwaw1617-046.jpg

Χρησιμοποιώντας την παλέτα φρυδιών "MASTER BROW PRO PALETTE IN SOFT BROWN", της Maybelline κατάφερα να έχω το ιδανικό αποτέλεσμα στο σχήμα των φρυδιών μου.

Αρχικά χρησιμοποιήσα τη σκούρα απόχρωση για να καλύψω τοπικά, κάποια κενά που έχω. Στη συνέχεια επέλεξα την πιο light απόχρωση για να δώσω στα φρύδια μου το τέλειο σχήμα. Στην περιοχή που είναι το τόξο, χρειάσθηκε να χρησιμοποιήσω ξανά το πιο σκούρο χρώμα, για να είναι πιο έντονο το αποτέλεσμα και το βλέμμα μου να είναι πιο sexy. Τέλος με το απαλό μπεζ που υπάρχει στην παλέτα φώτισα, το κόκκαλο κάτω από το τόξο μου αλλά και πάνω, στο κόκκαλο που υπάρχει εκεί που τελειώνει σχεδόν το φρύδι. Με αυτό τον πανεύκολο τρόπο και αυτές τις τρεις κινήσεις ανέδειξα ακόμα περισσότερο το τοξοειδές σχήμα των φρυδιών μου.
Αξίζει να σας αναφέρω ότι όταν επιλέγω natural makeup look, χρησιμοποιώ μόνο την light καφέ απόχρωση και το ανοιχτό μπεζ, καθώς θέλω ένα πιο απαλό αποτέλεσμα. Αντίθετα όταν θέλω να δημιουργήσω statement, έχοντας έντονα φρύδια ή θέλω να κάνω smokey eyes, χρησιμοποιώ και τις τρεις αποχρώσεις της παλέτας, με τον τρόπο που σας περιέγραψα παραπάνω για να είναι πυκνά και με τέλειο σχήμα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.