ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να αντιγράψετε το beauty look της Audrey Hepburn


TSVIGKOU

8 Μαρτίου 2017

20020609-dvc-s87-0018835.jpg

Μία από τις πιο γνωστές μορφές του Hollywood τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, η Audrey Hepburn (1929-1993) είναι από τα icons που μέχρι σήμερα θέλουμε να υιοθετήσουμε το look της. Μία γυναίκα που δε χρειαζόταν το μακιγιάζ για να είναι όμορφη, ούτε το έκανε για να ευχαριστήσει κάποιον. Ήταν ο τρόπος να ευχαριστήσει η ίδια τον εαυτό της, μπορούμε να πούμε ότι αποτελούσε το μέσο αυτοέκφρασης.
Η ίδια καθιέρωσε τα δικά της standard ομορφιάς, με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα να ζητάμε το Audrey look, που σημαίνει έντονες βλεφαρίδες, fresh and healthy μάγουλο, eyeliner στις άνω ρίζες ρίζες των βλεφάρων και femme-fatale χείλη σε έντονες αποχρώσεις όπως είναι το κόκκινο.

[gallery-716366]

Όταν λοιπόν θέλω να εκφραστώ δημιουγικά με ένα look που έχει αντίκτυπο, επιλέγω τα καλλυντικά Avon, από την ολοκαίνουργια σειρά MARK. Πρόκειται για μία τεράστια γκάμα προϊόντων για όλο το πρόσωπο που προσωπικά μου θυμίζουν την παλέτα ενός καλλιτέχνη. Όπως ένας ζωγράφος πρέπει να έχει στη διάθεσή του χρώματα και πινέλα για να εκφραστεί, έτσι κι εγώ για να εκφράσω την αυτοπεποίθηση μου, να βάλω το σημάδι μου σα γυναίκα επιλέγω τη συγκεκριμένη σειρά καλλυντικών και δημιουργώ τα looks, διάφορων icons που έχουν μείνει στην ιστορία για την προσωπικότητά τους, για το στιλ τους, για το μακιγιάζ τους.
Για το beauty look της Audrey χρησιμοποίησα τα καλλυντικά που ακολουθούν.

[gallery-716365]

Και αν νομίζετε ότι μόνο εγώ επιλέγω να αντιγράψω το beauty look της Audrey Hepburn, ρίξτε μία ματιά στις celebrities που ακολουθούν και μάθετε ποιο καλλυντικό έδωσε αυτό το χαρακτήρα στο μακιγιάζ τους.

[gallery-716367]

Μην ξεχνάς ότι το πρόσωπό σου είναι ένας καμβάς, #MakeYourMark λοιπόν με τα μοναδικά Avon προϊόντα, από τη νέα σειρά MARK.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.