ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό το beauty trick επιλέγουν όλες οι Γαλλίδες για σαγηνευτικό βλέμμα


TSVIGKOU

16 Μαρτίου 2017

altuzarra-bss15-014.jpg

Οι Γαλλίδες αποφεύγουν τις υπερβολές με το μακιγιάζ, προτιμούν λευκή, καθαρή επιδερμίδα, απαλές ροζ αποχρώσεις χειλιών και μεγάλα μάτια. Πώς καταφέρνουν όμως να τα αποκτήσουν.
Το makeup trick που επιλέγουν οι ίδιες, ενώ εμείς το αποφεύγουμε είναι να βάφουν τις κάτω βλεφαρίδες τους. Ενώ οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουμε απλά να κάνουμε ένα πέρασμα στις κάτω, ίσα-ίσα για να τις καθαρίσουμε από υπολείμματα σκιάς και πούδρας, οι French lovelies τις τονίζουν ακριβώς όπως και τις άνω.

[gallery-715934]

Πηγαίνοντας το χρόνο πίσω, θυμόμαστε το beauty-fashion icon, Twiggy, που ξεχώρισε στις δεκαετίες 60 και 70 για τα μεγάλα μάτια της. Εκτός από τις παστέλ αποχρώσεις που προτιμούσε για το κινητό της βλέφαρο, το eyeliner και το fresh μάγουλο, η ίδια τόνιζε τις άνω αλλά και τις κάτω βλεφαρίδες της με αρκετή μάσκαρα.

Extra Tip: Για να πετύχετε το μακιγιάζ των κάτω βλεφαρίδων, χρησιμοποιήστε το πινέλο από τη μάσκαρα, κάθετα, ακριβώς όπως φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.