ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με ένα προϊόν ενυδατώσαμε πρόσωπο, νύχια, προσθέσαμε λάμψεις και δώσαμε τέλειο σχήμα στα φρύδια


TSVIGKOU

21 Μαρτίου 2017

kors-baw1516-063.jpg

Αυτό το διάστημα πειραματίζομαι με το serum της Estee Lauder, "Advanced Night Repair". Εκτός από την καθημερινή χρήση, που το εφαρμόζω πρωί και βράδυ στο πρόσωπό μου, πριν την κρέμα μου, ανακάλυψα και μερικές ακόμα χρήσεις.

Αρχικά με μία μόλις σταγόνα από το συγκεκριμένο προϊόν, ενυδατώνω τα πετσάκια από τα νύχια μου, για να τα κρατάω υγιή και λαμπερά. Ιδιαίτερα τώρα που ανοίγει ο καιρός και τα νύχια μου είναι βαμμένα καθημερινά, πρέπει να τα φροντίζω περισσότερο. Δοκίμασα λοιπόν το "Advanced Night Repair", με το οποίο κάνω απαλό μασάζ και πιστέψτε με το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Επιπλέον όταν κάνω έντονο μακιγιάζ και θέλω να προσθέσω λάμψεις στο πρόσωπό μου, το χρησιμοποιώ ως highlighter. Μισή σταγόνα στο χέρι μου αρκεί. Με το δάχτυλό μου κάνω ταμποναριστές κινήσεις στο κόκκαλο των μήλων και της μύτης και αποκτώ λάμψεις που ταιριάζουν απόλυτα με το μακιγιάζ μου.

Τέλος, εφαρμόζω ελάχιστο προϊόν και στο βουρτσάκι για τα φρύδια μου και αφού έχω τελειώσει το μακιγιάζ μου, τα χτενίζω. Με αυτόν τον τρόπο διατηρούν το σχήμα τους, για όλη τη διάρκεια της νύχτας και είμαι ήρεμη ότι δε θα χαλάσει. Μην ξεχνάτε ότι ένα από τα βασικά στοιχεία του προσώπου μας, που πρέπει να έχει καλοσχηματισμένο, είναι τα φρύδια μας. Με το "Advanced Night Repair", της Estee Lauder θα πετύχετε το στόχο σας.

Δεν είναι μαγικό πόσες χρήσεις μπορεί να έχει ένα ενυδατικό για το πρόσωπο, κατά τα άλλα προϊόν ομορφιάς; Πειραματιστείτε κι εσείς και θα μείνετε έκπληκτες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.